Notebook.

För ett tag sedan kom min efterlängtade Notebook som jag knåpat ihop:) Nu kommer allt bli så mycket roligare, innan har det bara varit kul att skrivia in saker i almanackan de första veckorna, men nu jäklar ska detta vara i ett år framöver:) Se så fint.


Home.

Ja, brun och lycklig var det? En aning brun kanske och rätt lycklig att vara hemma igen:) Haha, vilken jävla vecka vi har haft alltså. De bästa dagarna var den riktigt första dagen då vi gick ut och firade på kvällen med restaurang, krogar och karuseller OCH fredagkvällen då vi åkte på skandinavien party, poolparty, skumpart och en helt jävla galen kväll. Jag fattade knappt bad vi höll på med. Men ack så kul vi hade:) De två sista dagarna var inte alls riktigt lika roliga då jag drog på mig en matförgiftning.. Men så fort jag kom hem till mitt älskade hem så var den som bortblåst. Jag är så glad att vara hemma. Har i och försig dragit på mig en lagom rolig förkylning istället..
    

Någon helt annanstans.

Det har varit en helt overklig helg, men fan så underbar den varit. Har b la jobbat min sista dag i Öregrund, tråkigt kan man säga, saknar alla. Men vi ska ses OFTA:) Lördag kvällen bar det av på äventyr med fina männsikor och den avslutades med nattbad i svart vatten och fyverkerier någon helt annanstans, med en någon jag tycker om. Denna kväll kommer jag aldrig glömma, fina människor♥

Nu sitter jag på golvet omringad av resväskor och kläder. För nu är det inte många timmar kvar alls innan vårat plan lyfter. Rättare sagt tretton timmar och sju minuter. Helt jävla galet. Bulgarien är SÅ nära nu så att jag nästan känner lukten av havet och drinkarna :D Om mindre än ett dygn är vi framme. Det går bara inte att fatta. men det är så sant. Snart är vi här..
            
Vi ses om en vecka, bruna och lyckliga.


Mini-semester.

Dags för en liten sammanfattning av den bästa minisemester som helt klart gjorts :) Jenny och jag packade in kuddar, täcken, mat och massa annat nödvändigt i bilen, sen maxade vi musiken och drog iväg ut på vägarna påväg till Rättvik:) En SÅ kul resa alltså, gick mkt fortare än väntat. Bilköer som bara var kul, SÅ MYCKET människor, bilar och liv alltså. Vi hade det så mysigt, dessutom sov vi i bilen, det helt klart bästa vi gjort. Så bra så att vi till och med sov hemma i bilen sen på en rastplats och grillade korv. Haha :D Sjukt roligt, fast frågar man vem som helst så skulle den personen antagligen tycka det var konstigt:P

På vägen hem från Rättvik i allafall så svängde vi förbi Borlänge och gjorde Kupolen:) Ett perfekt avslut. Så, då var de sagt:)
   


Och för det tredje..

..så saknar jag dessa människor Så mycket♥

Allt känns så sorgligt. MEN vi har haft så jäkla kul:)


För det andra..

Tro det eller ej, men nu är det bara sex dagar kvar :) Om några timmar är det fem.
Åh denna söta sak har stått å väntat i flera månader och i förrgår var den så ivrig så att den kastade sig på golvet och öppnade sig. Iiiih. Bulgarien♥



För det första..

Vi tar en sak i taget här nu. Först och främst..

..är min bästa vän just nu :)


En tisdag.

Dom här senaste veckorna har varit helt sjuka. Helt konstiga. Och några av dom, helt perfekta. Jag känner mig så lättad över att livet äntligen börjar komma på rätt spår igen och det känns konstigt att säga att jag mår bra. Men det gör jag. Just nu mår jag alldeles utmärkt. Gårdagen var den bästa måndag man kan tänka sig. Jag lovar. Gick upp vid nio. duschade. blev inte ens arg över att det regnade. handlade. fick underbart besök. lagade mat. kollade film. gick ut barfota i regnet och hoppade i vattenpölar. kände mig som 5 igen, men ack vilken skön känsla. bakade kakor. somnade på det bästa sätt som finns. Detta var igår, en Måndag. Just nu halvligger jag i sängen, hyfsat pigg och väldigt nöjd med dagen. Vaknade vid tre imorse. inatt. Sovit 3-4 timmar. Trött är nog bara förnamnet på det jag var, men det känndes ändå så bra, trots det eländiga mörker utanför fönstret. Inte var det många ute och gick den tiden, inte.. Idag jobbade jag min första dag på det nya jobbet. Ännu en lättnad, jag hann inte ens bli arbetslös. Är så glad och allt känns så bra. Lagom många timmar, som visserligen gick väldigt fort. 5-9 och sedan åt jag min tredje frukost denna morgon, på bästase SUB. Sen fick jag till och med sitta och vänta på att affärerna skulle öppna. På väg till tåget sen tänkte jag på människorna som stod vid övergångsstället.. Får man sämre reaktionsförmåga när det närmar sig hösten, eller är folk bara trötta kl elva en tisdag? För det tog bra många sekunder innan ens någon orkade reagera på att gubben slog om till grönt.


RSS 2.0