Frittfall eller bara pulka?

Det var några dar sedan.. har inte haft lust helt enkelt.. Nu har jag väl egentligen minst lust att skriva, för nu är jag ledsen.. men det är nu det är bäst, det kommer inget bättre tillfälle.. Brittany Murphy dog igår.. jag blev helt tom när jag fick veta det! Hon var en av mina absoluta favoriter.. Den bästa filmen är helt klart Uptown girl, har sett den mångamångamånga ggr.. ångrar att jag inte tog med den hit, när jag åkte tidigare idag.. tog med mig hela lägenheten förutom den, känns det som.. Nu dröjer det länge, länge innan jag återvänder.. om jag nu gör det vill säga! God jul, här sitter jag i min lilla jävla säng och vet inte ens vad jag ska tänka på..  Jag vill ut, lägga mig i snön och låta någon på pulka köra över mig! Eller så skenar jag ut själv och sätter mig på en pulka, jag vill ha FART!!! Nu skulle jag tillochmed kunna sätta mig i frittfall bara för att få känna att jag lever! Hej, här är jag, hon som aldrig någonsin skulle sätta sig i frittfall i vanliga fall, hon måste ha slagit sig.. hon verkar lite... ja vad säger man, hon skrivet tillochmed om sig själv som om det vore någon annan..  Nu är jag mig själv igen^^,

Har dock blivit lite små besatt av Erik Grönvall, vinnarlåten Higher.. Vad händer med mig?
Jag orkar inte ens sumera dagarna som gått.. jag minns ändå det som är värt att minnas :)

Detta är inget deppigt inlägg! Så det så! Nu känns det bättre:) Lite!
Ge mig lite jul nu!





Jävla IS!

Gókväll:) Detta har varit en väldigt bra dag i stort sätt! Sovit länge, blev dock lite deprimerad av att det FORTFARANDE snöade ute, (vilket det hade gjort sedan igår kväll..) sen frukost med en latte macchiato (den var dock färdig köpt, är man ledig så är man:P) och Andra Avenyn! Därefter traskar man ut i en halv meter snö, enligt mitt ögonmått, och är på väg till garaget för att hämta en borste att ta bort all snö med, från min stackars lilla bil.. MEN DÅ! Jag lägger mig raklång på ryggen i all snö! AJ! Första tanken var, SÄG att ingen såg, för fan va kul det hade sett ut.. och andra tanken var.. bröt jag ryggen? Haha! Klarade mig som tur var, från båda!
Väl iväg var jag lika rädd som när jag halkade.. SHIT va halt det är ute, vågar knappt köra, omöjligt att styra:P
                                           

Åkte till Jeny en sväng och lekte lite:) Ännu mera kort och lite film:) Sedan bar det av till Stan med bror för lite julklapps shopping! Vi åt på bästa restaurangen såklart, länge sen sist men såklart lika gott som vanligt:) På vägen hem hittade vi en snarkande kusin på tåget, haha vi satt och skämdes lite i smyg:P

Nu sitter man och dricker ljummen hallonsoda och kikar på Bridget, det kunde ha varit bätte.. :P




Kort-lekar :)

Ställde klockan på 8, vaknade och ställde den på 9 :) Drömde att jag stängt av klockan ännu en ggn och sedan sovit heela dan tills bror kommit hem från skolan.. dock så vaknade jag kl 9 av klockan och blev bra chockad av min framgång :P Lite stolt över att jag inte ännu en dag sov bort hela dygnet :) Drack ett glas juice till frukost och sedan maxade till affärn och köpte fika och sedan till Jenny:) Det blev några timmars kort spel och bråk om ny-påhittade regler, panik och skrik. HAHA x) Fan va kul det kan va att spela kort!

Sedan blev det affärn med mor, sen lunch och plugg med bror. Men vem fan har kommit på namnen: Jostedalsbreen, Varangerfjorden, Gudenån, Stavanger  . ovs. ovs ?  :P

Aja, får se hur kvällen slutar, snart har väl även jag lärt mig hela Norge och Danmark :P


Fireflies.

Gårdagen sumeras! både i fredags och i lördags morgon på väg till jobbet, tidigt, spelas den bästa låten just nu! En helt perfekt start på dagen, med Fireflies. Samma som i fredags så var dagen föör lugn, blir lite smått uttråkad när det inte händer så mkt, men tiden gick rätt fort ändå, sen kom min lilla Bianca och hälsade på mig :) Blev så glad, ett perfekt slut på en dag på jobbet. Längtar tillbaka till sommarn!
 
                                   

Sedan blev det Krog med J & L, vilket blev superkul! Sprang även in i en väldigt trevlig människa :) Men varför ska tiden gå såå mkt fortare på kvällen än på dagen? Jag vill alltid ha helg<3

Dagen idag har väl inte varit någon vidare dag, vaknade halv ett och sedan dess har man legat i soffan och kollat på Sunes Jul :) Dock har man världens menskvärk.. Jävla skit!
Hoppas kvällen blir bättre..



Glasklart med Glans ..

Idag var det äntligen jobb :) (men så var det bara en dag kvar av denna arbetsvecka då..)
En gubbe kom in idag med en vinbox som han ställde på disken, sedan köpte han två lussekatter och sen säger han - Då har man fixat en fulländad måltid då :) Haha!
En vanlig dag på jobbet kan se ut såhär:
                      
Jag läser hänt extra och knäpper kort på på min humor.. eller ngt.. annars blir det för mkt fika:) Forts..följer!

HAHA Cirkus Möller är helt klart bäst ! Älska GLANS :D Han i alla former tack!

Men imorn är det verkligen lördag! Som vi har längtat :D LUCIAKALAS!


Äta bör man..

Och vad gör man när man har totalt NOLL att göra? JO man äter:) eller handlar, men det har jag gjort tre dar redan den här veckan, så börjar bli lite smått tråkigt.. Vilket händelserikt liv jag har..! Imorn blir det äntligen jobb!

Igår va jag i allafall hos Jenny:) och de va händelserikt i alla fall:D Åt som vanligt haha! Hyrde film, som tyvärr va sämre än väntat, men snygg är han ändå;P Sen va vi ju tvungna att provsminka lite, men man blev inte så mkt klokare ändå hur jag ville ha det.. Funderade på att liva upp min tråkiga frisyr med lite svarta slingor, men man vet ju aldrig, hinner ångra mig 100 innan de väl är gjort, men man måste ju chansa lite i livet, vilket gäller ALLT!

Jag känner att inläggen blir tråkigare och tråkigare för varje ggn och att ändå ingen läser, så varför skriver jag? Också ett tidsfördriv kanske..
Hur kommer det sig att jag lyssnade på julradio.se hela kvällen igår? :P

Två dagar kvar :)

Krydda vardagen lite..

HAHA, det börjar ju lite omoget, men vadå? :P Kanske ska börja från början av dagen istället för med slutet..
Vart i valbo idag med mor, hittade en vit klänning som jag ska ha på lördag på KALAS :) Är sååå supernöjd med den, så jag har till och med provat den flera ggr här hemma:P Sedan blev det lite julklappar och sisådär!
Sedan blev det lite matteplugg med bror, än sålänge fattar jag det mesta av åttans matte, haha:)

Sedan blev det lite Jenny-lek:D Alltid lika kul!Gjorde världens FULASTE och roligaste video, sati nästintill och grinade av skratt:P Och sist men absolut inte minst så kryddade vi kvällen med lite kyddparty i sjukarby:) Jättemysigt och massor av fika:) Det tkr vi om!

Förhoppningsvis kan jag tvinga med mamma till uppsala imorn, har blivit beroende av allt på make up store, så måste bara dit och göra av med lite pengar känner jag:)

Puss och gonatt


Spöken?

Och då var det dags att gå igenom helgen:)
Jobbat igår, för lite folk, en chef som är irriterad över idol och en massa jul överallt, bra dag:) Haha! Mot kvällningen blev det massa fix å grejs:) JAG lyckades äntligen md dom jävla lösögonfransarna. (haha, men såklart lossnade den ena halvt mitt under kvällen, och limmet låg såklart hemma.. men vad hade man väntat sig?) Det blev i alla fall Kalas med Zillah:) Bra kväll, dock va alla människorna så konstiga.. inte många som dansade, trots att det var ganska mkt folk, så vi vi hade i princip golvet för oss själva:P Funkar ju bra det oxå!
Det blev en tidigare kväll ändå, vi gick till donken och ÅT! Fan vad jag åt:P su underbart gott det var, Nuggets, såklart;D Sen var det såklart buss till vattholma och sen tåg därifrån..så less man blev, men fick i alla fall skjuss från station sen:)

Idag belv man väckt vid 12 och vid 13 gick vi till grannen på lunch:) Supertrevligt. Och jag blev så glad att Mikaela kom och sträckte upp armarna till mig och ingen annan, det var hos mig hon ville sitta:) Söta Unge! Sedan spelade vi biljard i timmar, fan jag börjar nästan bli bra nu:) Men sen hände det oväntade, lite smått läskiga.. Eftersom vi va i farmors och farfars gamla hus, så måste, det VA dom som var där, jag vet det! Ett ljus från en stor ljusstake på en byrå, ramlar helt plötsligt ner på golvet, MEN det hamnade av någon anledning bakom ett annat bord, än vad den stod på, och mycket längre bort.. Ingen va ens i närheten när det hände.. Jag vill tro på spöken, jag vill att dom ska vara närvarande.. :( Saknar er så otroligt mkt!


Julstämning på hög nivå..

..på jobbet. det första man kände när man öppnade dörren var jullukt, LUSSEKATTER i långa vägar! :P Det första jag gjorde när jag kom in va att gå en rundvandring å kika på allt pynt som tagits fram:P Snacka om mkt! Haha! Sen var det väl bara att fortsätta va på humör, så det blev skinkmacka och julmust till "lunch" :P

Sen gick dagen snett, när jag väl slutade.. Halkade såklart ute i mörkret och slog båda knäna och dessutom gick byxorna sönder.. inte og med de, så springen er gubbe in i mig 5 min senare när jag kom från affärn.. Va fan! Nu sitter man i tierp alldeles öm i kroppen:P Det blir en soffliggarkväll i kväll känner jag, med lite Cirkus Möller :) Något jag behöver..

   


Kemi..

Idag är en bra dag! Ställde klockan på 8, en stund senare ringde Svensk Cater och sen la jag mig igen.. nån timme senare ringde jobbtelefon igen, vaknar och springer upp och sedan stannar jag uppe för säkerhetsskull, annars skulle dagen bli försörd om jag sovit ännu mer..
Tekakor i soffan med morronrock och Days of our life.. fan varför kollar jag på de? Det måste vara det mest tragiska program som finns:P Aja duschade, åkte till stan en sväng med Ida, fönstershoppade och hade buss-fika:) Sedan hem och packa, inför flera dar, djur, kläder, sprit och mig själv, det viktisgaste! Så nu överlever jag några dar till:)  Och då sitter man hos Mor och Far nu, dock är de inte hemma :P Det är barnprogramsdags i huset och även läxplugg.. gamla roliga tiden med kemi! Haha, ska hjälpa bror att plugga till hans prov imorn.. men titta hur barnen behandlar sina saker nu förtiden.. :P Dock var min kemibok oxå lite mörbultad men inte fulls så allvarligt som denna :P haha!
                                                           
Imorn är det back to work, rätt skönt faktiskt, om man bortser från den mörka, kalla tiden på morgonen och rut-skrapningen..
Puss på er


Hej verklighet..

Idag har det varit en till en början bra dag, förutom all is på bilen..och i bilen, tkr ändå om min lillaproblem bil! Förutom det, så varade hela dagen i Tierp, det är väl där jag hör hemma! Bästa J och jag hyrde filmer, åt, åt och ÅT! 3x dipper, grillad kyckling, potatissalland, morötter, paprika, chips och cola såklart! Kan en dag bli bättre? Tack fina du för att livet blir enklare<3

Åkte sedan hem en sväng till familjen, något väl behövligt! ........
...och nu sitter jag här igen på samma plats jag alltid sitter, på MIN plats! 

                                          
Detta inlägg var inte allt för kul, med det är inte verkligheten heller, så det kanske jämnar ut sig :)



Gör som 2030 andra idag..

..skapa din egen blogg!

och då var det dags.. att vara som alla andra! Nu blir detta min ofentliga blogg och ja jag erkänner att jag blev sugen att skriva lite normala saker igen..som om allt jag skrivit innan inte va de!? :P Kanske inte! Dags att vara lite kreativ!
Eller kreativ och kreativ.. vad har jag egentligen gjort idag? Sovit till 11, fått goda nyheter av mamma, åkt till hemköp och hämtat paket, kollat Andra avenyn och sedan suttit här och kämpat med den j*vla designen! Kreativt va? :P
Igår tog jag fram adventsljusen, eftersom ingen annan gjort det.. men frågan är:
Varför gör man så löjligt korta ljus? Och varför gick jag på att köpa dom? Svar på fråga två är iallafall att det inte fanns några andra och jag orkade inte leta i andra affärer..

Sedan kom jag och tänka på min fina resväska som fortfarande står kvar framme på golvet.. tom i ochförsig.. men det är bara 18 dagar sedan jag kom hem från Lanzarote.. Tror den står där av två orsaker, 1. Jag vill försöka minnas känslan av sol och 2. jag orkar inte bära ner den i källaren :) Två ganska bra anledningar, men den första lät bäst!
Och då var det första inlägget skrivet..




RSS 2.0