Kärlek.

Du måste vara den bästa som finns..

     

Jag älskar dig♥


Veckans uppdatering.

Förra veckan kom PA förbi mig på jobbet. Jag blev så himla glad, har inte sett honom sen i somras:) Synd bara att inte min Bincis va med. Jag hoppas på det imorgon, då han skulle komma igen:) Detta var höjdpunkten.. vad har hänt mer? Jim har fyllt 25 år och detta firade vi med restaurangbesök:) Mys. Dan efter blev det middag/fika på kvällen med familj/släkt/vänner. Riktigt lyckat. I söndags åkte vi till Kungsberget, vilket var galet roligt. Första ggn för mig på ett par slalomskidor. Herregud vad läskigt första åket var, men fy sjutton va roligt det var. Jag är så stolt lver mig själv för fan va duktig jag var alltså:P Visseligen ramlade jag ett x antal ggr och har minst tre blåmärken på benen (och träningsvärk i HELA kroppen nu).. Detta är ett måste att göra om kan jag lova:)
Nästa helg blir det kanske skridskor.

       
Om en timme eller två blir det äntligen hårfixning. Färga, slinga och klippa. Ska bli så underbart skönt, va så länge sen nu..


Till Rebecca.

Det är mindre än en månad kvar nu.. och när jag tänker på det som hände någon timme innan tolvslaget på nyårsafton, så blir jag tårögd. Först när Jocke ringde å sa att du va borta, att du hade gått till mig helt själv i snön.. Hur rädd jag blev att du gått vilse, blivit för full, hamnat någon helt annan stans eller i värsta fall något helt annat.. jag gick ut å letade efter dig, mötte upp Jocke en halvtimme senare och vi fortsatte virra runt i snön.. Vet inte hur länge vi va ute, men tillslut gick vi tillbaka till festen ni vart på och letade igenom huset en ggn till.. OCH där var du.. Du anar inte hur lättade vi blev att du var där. Jag bryr mig inte om att vi va ute å gick länge å letade när du inte ens varit borta på riktigt, är bara glad att du mådde bra. Du blev så rörd, kramade oss, grät, skrattade, kramade mera, slutade inte gråta, berättade hur viktiga vi var. Berättade hur glad du var att du hade mig å att du inte längre behövde vara orolig att åka ifrån din lilla syster, för att jag skulle ta hand om henne.. 
               
Alla uppskattande ord, all kärlek, all tröst, all glädje - Du anar inte hur mycket jag kommer sakna dig REBECCA HÅLLINDER. Ändå tycker jag att du är så jävla häftig som vågar göra något sånt här helt ensam, på andra sidan jorden, i två hela år. Du är min idol♥ Och du, Jag tar hand om lilla Malin åt dig :) Ni är min familj.

Kom igen nu..

Okej, nya tag.

Nu räcker det med slöhet och sjukdom, nu har jag vart hemma hela dan och snorat, hostat, spytt, ja jag har faktistk hostat så jag spytt.. För att få lite vändning på det hela så har jag proppat i mig c-vitaminer och städat garderoberna.. okej jag är inte helt klar och det kommer jag aldrig att bli heller, men lite bättre känns det i alla fall..
Ringde Vårdcentralen imorse.. tre timmar senare ringde dom upp bara för att säga att ja inte kan få en tid.. för deras datorer är sönder. Herregud alltså. Så ville jag träffa någon så fick ja sätta ..mig på akuten klockan 5-6.. garanterat så blir det flera timmar extra.. Börjar lessna nu, så tror jag skiter i akuten för jag mår faktiskt bättre än igår.. Imorn ska jag ialla fall jobba igen.

Skrivkramp.

Jag har verkligen blivit dålig på det hära.. Har haft fullt upp med att vara ledig, firat ett underbart nyår med människor jag tycker om, jobbat, blivit sjuk, blivit ännu sjukare och här sitter jag nu, helt genom snorig, ont i hela kroppen och men känslan att ha sand i både hals och lungor..Har nog hostat sönder dom totalt skulle jag tro..
Sak samma, imorn får jag vara hemma från jobbet efter att inte ha blivit någe friskare alls under helgen.. så ska ringa vårdcentralen IGEN.. Den här gången ger jag mig inte fören jag fått något preparat att stoppa i mig..

För att vara lite glad igen så uppdaterar vi lilla nyårs-lovet lite:) Dan innan Nyår åkte vi allihop, (utom Sofie & Janni) till Östhammar. Godingar vad jag tycker om er galet mycket. Det blev livsfarlig pulkaåkning, fika, tacos såklart och soffmys.

                     
Nyåret blev väldigt lyckat, tyvärr är inte bilderna fixade ännu, så vi väntar med det tills vidare:)
Och här tog det stopp, nu har jag ingen skriv lust längre.. Hörs kanske om några dar eller veckor.


RSS 2.0