Mina timmar.

Känns det bättre idag? Jo, det måste jag säga. Idag fick jag äntligen jobba mina timmar, en lång dag med andra ord. Det var nog det jag behövde, trots att tiden har stått still. Svettig och seg, men glad.

Idag återuplivade vi lite minnen. Det var på tiden. Chefen och jag tog (fick) en latte ute på verandan och pratade massa skit, viktigheter.

Nej, nu ropar disken verkar det som.. som om den inte har ropat i flera dar?

Syns jag inte?

Sitter ute på balkongen, känner lukten av grill och vinden är alldeles perfekt varm. Ändå vill jag inte, ändå orkar jag inte. Inte nånting. När jag kom hem från jobbet idag gick jag och la mig och sov några timmar.. och när J väckte mig blev jag sur. Jag ville bara sova bort allt det onda, allt det jobbiga, allt det hemska, allt det som tynger mig. Jag känner mig så orklös nu.. Fick åka hem en timme tidigare idag, känner att jag borde vara glad för det, men det kändes bara jobbigt.. för vad har jag att komma hem till? Vad har jag att göra? Känner att jag skulle kunna jobba dygnet runt nu i några dar för att få slippa känna mig så hopplös.. Jag hade inte ens lust att följa med J & L och bada.. är det illa då? Just nu vill jag bara åka långt bort med någon och bara inte bry sig om nånting och slippa tänka på det jag tänker på dagligen.. Jag känner mig tom. Närstintill ihålig. Nu vill jag inte vara med längre.


Allt har kännts så bra ett par dar nu, kanske är det för att jag har haft saker att göra och inte haft tid att vara för mig själv och tänka på allt som hänt. Är det sant att det är över nu? Är allt slut? Jag vill inte tänka mer.. Snälla, ta mig härifrån.

Dagen - värst av dom alla.

Torsdagen var den absolut vidrigaste dan alltså. Börjar med en underbar försovning och kastar mig upp ur sängen och på fem så sitter jag i panik i bilen och kör på tok för fort. Hinner gör jag, men fy fan vad dåligt jag mådde och den ända tanken var att dagen inte skulle bli bättre.. och ack så rätt jag hade. Klämde fingret i dörrn och fick världens blånagel och detta var första svimattacken, allt blev svart för några sekunder och jag föll på att spy. Nummer två var när jag skar av mig halva fingertoppen och naglen, blev så kallsvettig och illamående så jag trodde verkligen jag skulle lägga mig.. Sedan gick hela dan snett, helt handikappad var jag på båda händer, ledsen och eländig och ont överallt. Spillde och tappade saker hela dan.. det var faktiskt ett under att jag klarade mig hela vägen hem utan att dö.. J och jag tog en välbehövd shot till middag den kvällen och sprang sedan barfota hem till missarna. För vem tänkte egentligen på att ta den efter att vi släppt in dom? Nej just det.

Fuck this.


Helt tvärtom.

Jag vet varken ut eller in, fram eller bak eller helt tvärsom.. Är allt över? Jag har så jävla många tankar och frågor i skallen som jag bara vill gräva ner nånstans i skogen.. Varför kan man inte göra det? Känner mig som den elakaste i världen, men trots allt lite lättad. Dock vet jag att det här bara är början, för snart blir det sakta värre.. för såhär enkelt kan ingen tillåta det att vara.. just nu låtsas jag bara att allt är som det ska, men det kan det väl bara inte vara? inte än.

Helgen har varit helt perfekt. Har haft så kul, tack fina ni<3 Obs, att men helgen menar jag såklart inte söndan, för söndagar är inte helg, det är bara en inklämd dag för att dryga ut veckan med lite depression. I söndags var en av de jobbigaste dagarna på längelänge. Fan va dåligt jag mådde av allt.. Har inte vågat göra ngt mer de senaste dagarna.. har varit helt noll. Det är onsdag idag, hela tre dar har gått och jag andas den luft jag behöver.. Som tur är jobbar jag nästan dygnet runt i några dagar nu, jag har annat att tänka på och dessutom fina människor omkring mig. Idag har jag haft en väldigt bra dag.

Jag vill ha den sjuttondeaugusti NununununuNU.


Vem bryr sig om strunt?

Idag har jag haft en riktigt bra Efter-jobbet-stund. J och jag var och handlade godsaker till helgen, och sedan stod vi även inne på konsum bra länge och bara pratade, skrattade och grinade. Vi åkte sedan hem till mig och gjorde VA FAN VI VILLE. Satte oss på dörrmattan typ och öppnade alla mina paket:D Sen planerade vi frisyrer och smink och tillsist åt vi middag - Knäckebröd med senapsill och körsbär:) MUMS. För vem bestämmer vad man får och inte får göra? För vem bestämmer vad som är rätt och vad som är fel? Fina J sa något i stil med, när jag tappade smulor på golvet, sedan trampar man på den, och sedan är de i hallen :P Haha vad gör det? Och vem orkar bry sig om det? jag gör vad jag vill, exakt när jag vill. Och vi har dessutom bestämt vad VI vill:) Det kommer bli så bra.


Imorse körde jag på en självmordsbenägen best, så som J sa att det var. Vilket det faktiskt va, för helt plötsligt va han bara på vägen och den kom från ingen stans, grävlingjävlen. Den hade garnaterat legat å kurat i diket och sprang sedan som en halt björn ut framför min bil..  PANG sa det. och den rullade omkring en stund innan den sprang vidare.. Usch.


Idag kom jag å tänka på att det är exakt två månader kvar till RESAN :) ÅH, JAG LÄNGTAR SÅÅ♥


Något så sött.

Blev ännu generösare med inlägg nu, för jag blev så glad när jag mindes att jag köpte körsbär igår♥

                
Nu ska jag alltås gosa ner mig i sängen med denna söta skål:)  Mmm.


Underbara unge.

Nu har de gått ngra dar för länge igen, men har haft mina anledningar att inte skriva. Jag har varit någon helt annan stans de senaste dagarna. Det är jag fortfarande, men nu är jag på så bra humör så att jag slänger upp ett inlägg. Har fått några bilder nu från konfirmationen, inte alla än dock, för mamma bara glömmer skicka dom.. Men dessa bilder är ändå finast♥ Jag gör ju så fina miner på båda, menar jag:P

                  
                
Denna lilla skruttunge gör mig bara så glad :)


Nostalgi.

Ligger i sängen med tvn på och har nyss ätit frukost. Jag vet, slappt men härligt. För jag är faktiskt ledig så jag får ligga i sängen exakt hur länge jag vill. När jag slog på tvn så var det Summerland, åh vilken nostaligkänsla jag fick. En serie jag följde starkt för fem år sedan.. Synd bara att det inte blev flera säsonger. Men åh så glad jag blev nu när jag såg att de visar avsnitten igen:) ♥

           


Mer och mer.

Underbara dag, sol precis hela tiden och det gör mig så glad. Dock känns det som om jag blir tröttare å tröttare på mornarna nu, hur kommer det sig? Inte är det mörkare på mornarna redan? Kanske jag som är uppe för sent..

Igår var kvällen alldeles utmärkt bra. Förutom att J och jag hyrde helt fel film, för fy fan va vidrig den var.. mer än så behöver jag inte säga. HAHA. Köpte massa gott gjorde vi oxå porre å gördi x) Lr hur va de? Lr mest nötter. Aja, vi var ju såklart även tvugna att köpa solspray, för vem orkar vänta två månader tll? Inte vi. Nu vill jag däremot till stan och fixa lite sommar kläder.

Tillbaka till morgonen då, en väldigt roande timme till jobbet på många vis, och där sätter vi punkt. Klockan är redan halv två och jg sitter å tänker på att jag har hjälp nu i två dar. Gud så skönt.

Föresten, har funderat mycket på varför jag egentligen lägger ner tid på att sitta å skriva massa onödigt här.. vad är de för vits med det?


Teacup pig<3

Har suttit å kollat på HIMYM nu en stund och ja tiden går onekligen fortare:) Ja, och till saken. I ett avsnitt hade Barney en Teacup pig och fy fan vad förälskad jag blev. För denna var till och med sötare än en hundvalp. Åh Gud. ♥


       
Give me a teacup pig. iiiiiih. Har inte sett ngt sötare, alltså.


JA, Jag vet..

Gissa vad jag gjorde igår..? jag vet att det är över två månader kvar..men jag kunde ärligtalat inte låta bli:)
             

Den bara står där , bara för att :) Packa gör jag inte än på nån vecka ;)

Lukten av sommar.

Dan igår slutade med att jag följde med mamma till affärn och sedan åkte jag dit på middag:) Därefter var jag faktiskt så duktig och diskade undan allt, fast när jag diskar blir allt blött.. hela tröjan och hela golvet.. fattar inte hur jag lyckas.. Renbäddade också och sen var jag värd ett lyx bad i Escada-godis:)
                                 

Jo, hämtade mitt paket från Yves Rocher igår med, fick hem en sååå underbar parfym. Den luktar verkligen SOMMAR. Idag kanske paketet från ellos kommer :D
 


Lust.

Måndag och jag är ledig.. Så varför sitter jag fortfarande här i bh och trosor? Har gjort det sen kl tio.. Borde jag inte vilja göra något av denna dag eftersom imorn är det vardag igen.. Frågan är bara vad jag ska göra, känner inte för nånting idag faktiskt.. Sitter bara å suckar åt att ja har så tråkigt.. Nu undrar jag vad jag brukar längta till när jag är på jobbet och bara vill hem? Vad är det jag ska hem å göra? Alla jobbar idag, ingen har tid med mig ändå:P  Och åka till stan har jag verkligen ingen lust med, för det har jag gjort varenda måndag nu i flera veckor.. Jag har egenligen en hel del att göra, men det är bara massa måsten, bara för att jag är så kallad vuxen. Nej, jag tänker inte diska idag, i alla fall inte nu Och nej jag har ingen som helst lust att gå till affärn och handla.. Ännu mindre lust har jag att laga middag i kväll.. Varför är vissa dagar så? Att man inte har lust med nånting alls? Fast jag har väl egentligen ingen lust att sitta inne hela dan heller å inte göra nånting alls..


Skrivkramp.

Då var man på jobbet igen och dags att uppdatera känner jag, min vanliga rutin.. tror jag ska schemalägga migg bloggande lite plus skaffa mig lite löneförhöjning för det:) Blir nog bra.

Så, vad har hänt de senaste dagarna?
Har äntligen hämtat hem mina efterlängtade fåtöljer och är såå supernöjd med dom:) Tror jag blir tvungen att ha en inflyttningsfest igen nästan.. Har även köpt två till fishes :) Åååh, nu kom jag å tänka på när vi va inne på akvariebutiken och nästan trampar på den gigantiska kakerlacks-syrsan^^ Fy helvete va vidrig den va, råkade nog skrika en aning har jag hört:P Usch.
Så mkt mer har jag inte gjort, så nu räcker det med skrivandet..
                   
Är jag virrig eller vadå? Hade lagt in sallad i städskrubben, vete fan vilken dag de va.. Lika dant med min sub.. i förrgår, sa att jag bara skulle lägga in den i kylen.. flera timmar senare hittar jag den i skafferiet.. Vad är det som händer? Är jag för exhalterad inför Bulgarien? Jo, jag skulle tro det..

Fight for this love.

Idag på jobbet började jag sjunga Too much of anything can make you sick.. och medans jag gjorde de kom jag på att jag glömt att slå på radion.. Och vilken låt spelas då? Jo, såklart den jag sjöng.. OCH exakt nu när jag satt googlade texten, så börjar de spela låten på radion, fanemig. EXAKT SAMTIDIGT.

Nu kokar jag middag, kanske skriver mer ikväll, annars blir det lite jobbskrivning imorn:)

Pollen.

Lyckan som är mindre total.. lr va fan säger jag? Det är inte lycka alls med pollen.. Har suttit med snor i hela huvet och svullna ögon som bara rinner och skallen som känns som tegelsten, i timmar nu.. Den första timmen av dan var en katastrof. Alla skulle ha tio mackor var, bara för att jag mår bajs idag.. annars brukar det va lugnt hela morron.. Har knaprat massa onödigt skit som inte ens hjälper.. BAJS.
Fick precis sms av underbara Rebecca som ska jobba åt mig imorgon, så jag kan vila upp mig en dag, innan paniken med busslastet kommer på torsdag.. Nu mår jag lite bättre faktiskt:)


P.s Jenny, är du nöjd nu? Nu fick du faktiskt en hel massa skit att läsa, så slipper du läsa om fula fiskar, flera ggr:D

Lyckan är total.

ÄNTLIGENÄNTLIGENÄNTLIGEN. Bulgarien-resan är bokad och betald och alla tre känner sig så uppspelta och panikslagna och lyckliga på samma ggn. Detta ska bli så jävla underbart kul, en hel vecka(utropstecken). Om två och en halv månad bär de av, men jag ska minnsan redan börja packa ikväll:) Provade till och med min nya bikini igår kväll bara för att, lix. Köpte även ett par nya shorts. Gaaaaaaaaaaaaaaaaaahhh. SUNNY BEACH♥

                    


Sex.

Och så blev det äntligen lördag och äntligen krog med mkt trevligt sällskap. Fy va kul vi hade, trots att det var lite folk, men denna ggn är bland top tre ^^. Nu skriver jag inte ens dagarna i ordning märker jag, men vem bryr sig? Not me. Söndags kväll blev det bio, Sex and the city två:) Bra, fast vi hade ju förväntat oss med sex;D HAHA.

Igår, måndag, åkte mor och jag  till stan och handlade ytteligare massa saker till mitt hem:) Dock kunde vi inte få med fåtöljerna hem, så får vänta ännu längre.. Bajs. Men så har fint är det nu:)
                
                  

Sorg.

Nu har jag varit dålig på de här igen.. Det är alltid på jobbet jag har mest tid så att säga :P I söndags fixade jag å bror så fint till mamma, pysslade och köpte blommor. Väl hemma sen hade mamma hittat detta:          
Det var lite jobbigt, men blev ändå glad. FÖr det var ett block med flera sidor som farmor skrivit om sig själv och farfar och hur deras barndom var. Skrivet just till oss barn. Och en bild på dem när pappa och faster va små. Va så kul att läsa, men gud så mkt sorg det fanns i min skalle, för fy faan vad jag sakanr dom(utropstecken).


RSS 2.0