Julmys.

Dagarna bara går.. jag hinner knappt med fast det gör inget för jag svävar på moln.
Igår gjorde jag å bejb julgodis och imorn blir det julmys i Gävle. J a g l ä n g t a r . .

                    

Har även hunnit inse att kryssningar inte är något för mig för fem öre.. Var på julbord med jobbet, trevligt men ajaj. Blåsigt till tusen och jag låg å gosade i hytten på hemvägen. Haha, trevlig resa. Nästa år blir vi på land.

Jag kan typ inte fatta att iövermorn kommer tomten (: Hihi. Gud så skönt att vara ledig ett tag nu, det behövs verkligen. Förresten, miiiiin SOFFA :D
         

Och hon gör det igen..

Det var ett uppehåll på någon vecka, men nu har det börjat igen.. ringandet. Fast åter tillbaka till en-signal-metoden.. Jag blir less.

Förutom det så är det inte mkt alls jag är less på faktiskt. Jag är så glad hela tiden och allt känns så enkelt.. Kan det inte alltid vara så? i helgen gjorde vi det verkligen, sov utomhus i igloon han byggt. Det går inte att beskriva känslan alls, mer än att säga att det var helt galet mysigt:) Allt vi gör är roligt, allt vi gör är mysigt och allt vi gör blir så bra. Jag är så kär♥  Och eftersom jag är det så känns det tillochmed som om det är måndag idag.. bara för att jag sovit där i två nätter, trots jobbet. Har börjat så fruktansvärt tidigt så jag har nog bara sovit fem-sex timmar på två dygn.. men nu blir de som vanligt igen, middagssömn:) MEN det är onsdag, inte måndag, bara det gör mig så glad:)

Snart är det dessutom jul och jag längtar så. Alla julklappar är köpta och allt är planerat så bra:D  Förresten.. Gissa vad..? JAG SITTER I MIIIIN ÄLSKADE SOFFA JUST NU:D:D


Till mig..

Ååh♥ Nu har jag köpt en julklapp till mig själv :D Har äntligen hittat min telefon igen, billigare dessutom. Så nu är den hemklickad och jag väntar hoppfullt:) Iochförsig är det mycket jag väntar på.. ingen soffa i sikt.. Hallå, vecka 46 sa vi..?


Rätt redskap..

Igår måste det vart den konstigaste men bästa måndan nånsin tror jag.. Jag älskar spontana människor alltså och konstiga.. Så jag tror jag hittat rätt nu.. Haha, detta är helt sjukt och galet, men fan vad roligt man kan ha av att bara gå ut på ett fik och äta.. med rätt person och redskap. Haha:) Och där sätter vi punkt.

Måste dock säga en sak till om kvällen. Fy fan vad imponerad jag är av dig. Du anar inte hur in i heletes jävla bra du är.. Nu vill jag ha lördag - Utesovning :D ♥

Kan du sluta?

Är det fjärde eller femte gången nu? De första tre ggr var det bara en signal, sen la hon på luren. igår däremot ringde hon många,många signaler.. jag svarade inte. Först blev jag irriterad av hennes fega sätt och arg för att hon inte kunde ringa som normala människor gör.. nu när hon upptäck att jag inte ringde upp så provar hon en ny taktik.. men jag kunde bara inte förmå mig att svara.. Jag vill inte ens höra vad hon har att säga längre.. Hon har betytt så otroligt jävla mycket för mig i alla år.. tills den dag då hon inte orkade vara snäll längre.. då hon började snacka massa skit om alla jag tycker om, och när jag sa ifrån var det jag som var dum.. inte hon! Jag har försökt många ggr, men jag orkar inte längre.. Jag vet vad som kommer att hända om jag svarar.. hon kommer skälla ut mig för att JAG är en dålig människa.. inte hon! Jag har så många ggr önskat att hon ska ändra sig om allt och be alla hon gjort illa, om ursäkt.. Detta är förstås bara önsketänkande, för detta kommer aldrig att hända..

Så måna ggr har jag även tänkt att skriva ett brev till dig, och förklara vad du har gjort mot mig och alla andra.. Hur du har behandlat alla som du tyckt om, om hur du har ljugit om alla bara för att försöka vända mig emot dom.. Jag vet vad som är sant och inte.. och jag vill inte tro på ett ord du säger mer.. Allt är så sorgligt, för en ggn älskade jag dig verkligen.. nu är du endast en främling som inte vill ha de männsikor som brytt sig om dig, i din närhet..


Pappa.

Vad ska jag göra utan pappa? Han gör allt möjligt..
Igår kväll när jag skulle till Gävle ville inte bilen riktigt vara med.. Den gav inte ifrån sig ett enda livstecken.. Och begåvad som jag är sa jag till J, att den säker funkar om man borstar bort snö från huven.. Men den funkade inte då heller, konstigt nog:P Haha, och såklart var pappa min räddning. Han kom med starkablar och fixade. Tack och lov. Fy fan för kylan alltså.. Det var kallt i bilen hela vägen till stan och sterion började inte funka fören jag var framme.. :P Dessutom är alla tågen försenade nu för tiden och min ansikte förfryser varje morgon.. men annars så.. Okej, jag är väldigt jävla trött på det här nu..

Lite bättre känns det dock, att det är fredag imorn♥

RSS 2.0