Aj.

Här halvligger jag i sängen med blåsor på tungan (som gör fruktansvärt ont) och äter världens nyttigaste lunch.. Ananas, Sharon & melon. Ja, jag äter melon.. Det har även tagit mig snart tre timmar att kolla på ett avsnitt av Våra vänners liv, som endast är på 57 min.. Okej, jag har sett 37 minuter på tre timmar... Jävla dator.. (det slutade nog på över fyra..)
    

Asså nu blir saker och ting inte bättre precis.. Efter att ha ätit upp en hel jädra ananas har min tunga klitats sönder.. Svider fint.. dessutom håller ja på å få munsår oxå.. Alltså vad är det här? Jag har inte tid eller lust att bli sjukare än jag redan är.. Fan.

Däremot har jag varit å kollat på Maggies bäbisar:D Så underbara.
      


Klättra.

Denna helg har varit den bästa på längelänge.. Den har helt enkelt varit helt perfekt. Otroligt. I fredags traskade jag ut i vintern och hämtade mina små pärlor vid stationen i allt snöande. Vi lagade god mat, åt julfika, mängder av godis myste i min improviserade soffa och såg filmer. Underbart kul hade vi:) Allihop låg och sov på golvet/''soffan'' hela natten, jag vaknade i och för sig vid fyra då ja gick till sängen.. Sen en härlig morgon med godis till frukost. När jag gick och duschade så stod Malin och Rebecca och diskade undan gårdagen, hur fina är inte dom? Ni får men än gärna flytta hit :D
        

När pärlorna åkt hem kom strax därefter mitt andra besök, en till pärla som överraskade med massa frukost:) familjen kom sedan på lussefika och kvällen blev med kycklingsallad och gos :)
Och så var det det härliga söndagen :) Vaknade upp med sällskap, något så otroligt skönt. Vi åkte sedan till Gävle och fikade både en och två ggr innan vi, 4 helspända och ivriga personer började klättra på väggarna. Just det, Klättervägg. Något så fruktansvärtg roligt alltså. Och fy fan vad bra jag är :D Haha. Tyvärr tog även denna dag slut, men med ett väldig bra slut. För en ggn skull kunde man lägga sig i sängen och vara lycklig över att helgen varit perfekt♥


Problems..

Nu har jag probelm.. Onda problem, så jag står snart inte ut längre.. Inget verkar hjälpa så nu sitter jag febrilt å väntar på att telefontiden ska börja..


Som det ska vara.

Jag ger nog upp med att försöka somna nu.. det är ingen idé. Har sovit ganska lite den här veckan, men det beror bara på att jag har haft bättre saker för mig:) lite sömnbrist har ingen dött av va?

Hela förra veckan och hela denna vecka har jag gått och väntat på att telefonen ska ringa.. Och vad har hänt? Samtalet som jag väntat på sålänge har fortfarande inte kommit.. och nu börjar jag bli riktigt otålig och arg.. HALLÅ, NI LOVADE JU FÖRRA VECKAN.. OCH NÄR JAG RINGDE OCH TJATADE SÅ SA NI ATT BRJAN AV DENNA VECKA SKULLE DET BLI AV...... GE MIG MIN SOFFA FÖR FAAAAAAAN!! Imorn kommer mina älskade Öregrundare och vi har ska tydligen behöva trängas i två fåtöljer?! Så varför planerade vi detta två veckor efter att jag skulle fått soffan? JO, för att vi just skulle ha nånstans att sitta!! Gaaaaaaaah vad irriterad och less jag är nu!
Får jag inte hämta den imorn börjar jag grina faktiskt..

Ikväll kommer iallafall Jenny och sover hos mig, då blir allt bra igen. Allt blir som det ska vara.


Vad kallas det här?

Det är endorfiner det heter, detta lilla magiska underverk som gör att man inte behöver äta eller sova. Tre timmars sömn inatt och jag är inte ens trött. Är det dehär man kallar lycka?


Du ska aldrig mer få lura mig..

Nu har jag fått mitt svar.. Det har slutat hålla på, allt det jobbiga, allt det onda. Det tog några månader.. Kanske är det bara tillfälligt, vad vet jag? Men för första ggn på länge, mår jag bra på RIKTIGT. Allt har förändrats på så kort tid.. rättare sagt en och en halv vecka.. Det är nästan att jag går och väntar på att det ska vända igen, att det plötsligt blivit FÖR bra.. För så bra kan man väl inte ha det?

Till att börja med har min älskade telefon gått helt i kras, vilket kanske medförde något gått.. Alla, ALLA nummer försvann, både bra och dåligt.. Jag kan längre inte ringa sådana samtal som jag sedan kommer att ångra.. Jag kan heller inte skicka det där smset som jag vet att jag inte får något svar på.. OCH det känns så skönt om jag ska vara ärlig. Jag är fri igen:) Haha. Dock försvann alla andra viktiga nummer oxå.. Så hit med dom:)
Trots allt älskade jag denna telefon, så efter jul kanske, om jag klarar mig till dess, så ska jag köpa en ny.. likadan.



Fylla..

Igår stod det i tidningen om att man kan ha som ett slags fyllefilter som sätter stopp för att facebook:a onykter.. Haha snacka om i-landsproblem. Detta är ju nästan pinsamt:P


Borta.

Som jag anadem denna vecka har jag klarat mig igenom nästan felfritt.. Änsålänge, det är iochförsig bara onsdag. Men inte så bara. Idag har jag lunchat med bästaste Becca:) Mkt trevligt, måste göras oftare. Nu har jag till och med städat, verkligen STÄDAT undan helgen som var, all disk är borta, all utspilld cider är borta, all tatueringsplast är borta, alla paljetter på golver är borta, det återstår väl bara egentligen att kasta alla flaskor.. men det regnar ute så det gör jag imorn:) Jag har till och med bakat min bästa morotskaka, allt för att min lilla skrutt ska hälsa på imorn:) M&M kommer hit för första ggn, som jag lovat så länge. Ska bli vädigt mysigt. Har inte träffat goungen på månader, hon måste ha blivit gigantisk nu:)

          


Memories never die..

Jag är trött, näe jag var trött så därför försökte jag sova middag, men det gick bara inte.. så här sitter jag nu rastlös som vanligt.. En sak jag märkt på sistone är att jag ofta är sugen på skagenröra:P Haha. Alltså det blev skagen baguetter idag igen:)

Av alla dessa fejktatueringar som man grejsat med i helgen så blev jag jävligt sugen på en egen, riktig dock. Vill ha den på insidan av handleden, Memories never die.. ska det stå å sen lite tjafs runt om. Fast AJ så in i helvete, va de kommer kännas.. Alla dessa ådror å ben i min spinkiga lilla arm.. Det kommer ta död på mig..

Bilder från helgen kommer senare, när vi disikerat kameran ordentligt, lämpliga och olämpliga. Så här snygga var vi i allafall så vi lyckades hamna som huvudbild på videon ;)


Noll.

Jag har bara låtit allt vara, alla minnen. Men idag gjorde jag mig av med en stor del av dem.. Det gjorde så ont i kroppen, hjärtat, ögonen.. Att se, känna och radera. Jag klarade det men det känns inte ett dugg bättre. Allt gör fortfarnade ont. Hur länge ska det hålla på? Egenligen ville jag inte radera allt, men jag har inga val längre. Och eftersom jag ändå var tvungen, kan jag inte få alla tankar raderade oxå? Ingenting har hänt. Nu är vi på noll igen.

RSS 2.0