Fula fiskar.

Igår kväll var det absolut ingenting bra på tv, så jag tittade otroligt nog på ett naturprogram som handlade om riktigt konstiga fiskar.. Vidriga var vissa till och med.
Flikfisk, jag säger bara, vart är fisken?

Dugong - typ en sjöko som mofflar i sig sjögräs hela dagarna på botten.
Ser ut som Davy Jones från Pirates of the Caribbean.

Tångulk, måste vara på top tre av de vidrigaste fiskarna..

Detta var bare ett fåtal av de som visades.. Intressant faktiskt:) Fast jag fick nog när de visade en hajsort som liknade en orm, som krälade omkring på botten med sina fenor som fötter. Usch, nu räcker det..


I övrigt är det en bra dag.

Dumma rådjur alltså. Knappt en meter ifrån stackarn imorse på väg till jobbet..Hade den inte halkat och lagt sig ner precis brevid bilen så hade jag kört över den. Skit läskigt när jag såg att den låg på gatan brevid bilen, jag vete fan vad jag skulle gort om jag kört på den, klarar inte sånt. Det verkar vara djurens dag idag, eller djurens-gatudag kanske man ska säga.. Såg en snabb liten SORK eller råtta kuta över vägen med, OCH en överkörd ekorre.. På hemvägen kör jag nog på en ko eller så..
        
Annars mår jag väldigt bra idag, det är trots allt torsdag.. fast jag har en lång jävla globaliserings-uppsats att skirva. Hurra(utropstecken).

Krav.

Denna dag kändes det mycket bättre att komma till jobbet, kanske för att det var onsdag, en dag närmare helg. Har försökt suttit å pluggat, men det är nästan stört omöjligt. För vad gör man om svaren inte finns nånstans? Gissar man sig till 'Varför inte en silltrut och gråtrut kan fortplanta sig med varandra när en sibirisk trut kan det med båda?' Huh? Fan vad jag har ledsnat på det här.. Det är så jävla tråkigt, och uppgifterna tar aldrig slut.. och frågorna blir bara värre och värre.. Ska man behöva gissa sig till ett betyg? Fuck this.

Har letat överallt efter en fin, stor taklampa som jag kan ha i vardagsrummet. Den måste vara svart och inte kosta en förmögenhet. Dessa krav verkar ingen av dom jag sett, uppfylla. Däremot har jag nog hittat en matta jag vill ha, måste hem och mäta lite bara. Känner att det börjar bli dags att röja ut alla renoveringsgrejor från vardagsrummet och hallen nu, och börja fixa ordentligt. Det var ju ett tag sedan det blev klart med tapeterna. Mina fina fåtöljer kommer nu vilken dag som helst, dessutom :) Just nu, förutom tapetseringsbordet och massa tjafs, så är det endast akvariet som är nära i möbelform därinne. Men det är jag iallafall mycket nöjd med:)
           
             


Jobbar?

Jobbar jag eller? Näe, idag på jobbet pysslar och fixar jag bara:) Dagens kreativitet är alltså mina nya shoes, som jag pysslat om lite. Nöjd, kan man säga.


Guldfisk.

Idag känns det som en dag jag kommer klaga på allt, kan bara inte låta bli, för det är inget som är bra med denna dag.. fryser gör jag oxå.. Istället för att klaga mera så kan jag väl uppdatera dagarna som varit..

I söndags var jag otroligt nog i kyrkan. Endast av en anledning faktistk och det var för att bror konfirmerades. Jag måste säga att jag nästan skäms när prästen pratade om gud och alla hans andar och jesus hit och jesus dit. Kan det inte vara med måtta? Måste man nämna något sådant i VAJRE mening? Inte för att jag har något emot kristna människor, men denna präst var bara för mkt med sina andar..

Festen efteråt var mkt trevligare då kan jag säga. Massa släkt och vänner, fika och presenter. Dock regnade det hela dan.

Igär åkte vi till valbo. Och jag måste bara säga att IKEA är våran grej. För finns det något roligare än att gå på IKEA? Eller åka kanske man ska säga, för det var det vi gjorde, vagnarna är bara för kul, vuxenvagnar:) Äntligen fanns det lite lila grejor i lager.. lite i alla fall, men såklart finns aldrg det man letar efter.. blir väl till att åka till Uppsala näsa vecka med.. Hittade massa annat kul ändå i andra affärer OCH jag köpte fiskar:) Guldfiskar kallar jag dom, fast det var två slöjstjärtar. Fina va dom:) Haha läste nyss på vvikipedia att de är en avelsform av guldfisken, som avlats fram på missbildningar:P Alltså är det missbildade guldfiskar.
            
              Karl-Edvin & Siv.


För mig är det måndag.

Detta är inte så kul som jag trodde..Tråk tråk tråk(utropstecken) Orkar inte göra nånting.. sitter på jobbet nu och det är helt dött och det ända jag känner är, vad ska jag vara här för när det ändå inte finns ett skit att göra..? Jag vill hem. NU. För mig är det måndagmorgon, och jag har endast varit här i lite drygt två timmar.. Jag vet att det är tisdag, men det gör saken inte så mkt bättre. det är ändå mer än fyra sådan meningslösa dagar kvar innan nästa ledighet. Jippie. Snart kommer regnet oxå, som om det inte kunde blivit värre? Depp.


Typiskt mig.

Igår blev inte enas hälften av det som skulle göras, gjort. Typiskt mig, jag orkar inte(utropstecken). Åkte i alla fall till familjen å hämtade en klänning mor köpt åt mig, sen åt jag middag där, (vilket resulterade att jag slapp diska hemma för att få mat i magen, Praktiskt). Någon tvätt och plugg blev det inte heller, sola däremot orkade jag ju givetvis:) Idag kanske jag tar å rycker upp mig och börjar med disken såfort jag kommer hem från jobbet, det behövs kan jag säga..Pluggningen skjuter jag upp ytteligare några dar, för plugga en fredagkväll, går det? Knappast. Har roligare saker för mig:)

Dagens Förlåt-för-jag-fråga.. Jag: Kvittot, vill du ha det? Surkärring: Vad SKA jag med det till, ska jag reklamera den eller..? Blir så less på folk asså.. Tre timmar kvar + en lördag med sällskap, tack(utropstecken). HEEEEEEELG.


Trappa 47.

Hade en konstig dröm i natt, vaknade flera ggr å tittade på klockan, som om jag ville gå upp och sluta drömma.. jag och brorsorna va i farmor och farfars gamla hus, där M,M,N bor nu. Jag tror att det var dom som bodde där och att vi skulle passa huset åt dom..alltså sova där. Tror nog inte vi hann sova innan jag vaknade.. i allafall så kunde jag inte riktigr se klart utan allt var som den tjocka vita dimman imorse, fast bara framför mina ögon.. Jag fick för mig att det var spöken..
Sen minns jag att en gammal kompis och jag satt upp i trappen, fast på sidan, så det var flera meter ner till sista trappsteget.. Hon berättade något så konstigt som att hon alltid hade otur i trappor som hade nummer 47, i drömmen fattade jag va hon menade, men inte nu:P Vadå trappa 47? Iallafall så hände något, minns ej vad, kanske något som flög förbi?, så vi höll på att ramla ner från trappen, men lyckades ta oss upp.. sen sa hon, Jag sa ju att jag alltid har otur i trapp 45.. Haha fattar ingenting.. Sen försvann hon.. Jag gick omkring i huset och försökte se klart, men dimman var fortfarande kvar vid mina ögon, jag var rädd, sen minns jag inte så mkt mer..
                       
Jag vet inte om de har något at göra med det jag skrev för några månader sedan..Det som verkligen hände på riktigt.. I farmor och farfars gamla hus.. Varför skulle jag annars drömma såhär konstigt?


En vanlig torsdag.

Fy vad dimmigt det har varit flera mornar i rad nu.. imorse såg man bara några meter fram, sen va de helt vitt..
                      

Solade tolv minuter iförrgår och fan va bra det tar alltså:) Måste börja jobba på brännan så den tar bättre i sommar:) Jag känner mig jättebrun idag faktiskt, sola en sväng idag igen kanske?
Igår kväll fixade Linnea mitt hår och fan va skönt det känns nu när allt det trasiga är GONE(utropstecken). Därefter färgade Jenny håret på mig oxå, så jag känner mig riktigt ny nu faktiskt:P Precis de jag behövde.

Det är en helt vanlig torsdag idag, men ändå känner jag att jag har miljoner saker att göra idag.. de mesta är bara hemma-saker så kan inte börja fören ikväll.. Usch, skulle behöva åka hem nu egenligen. Först ska jag till banken och fixa växel, sen måste jag diska för att kuna göra nån middag, den göra middag, skirva en jävla uppsats om globalisering, sola, tvätta, åka hem till familjen å hämta och lämna grejor.. och där tog det stopp.. Fattar inte hur jag ska hinna..

GårDagens citat: Vad är det här då, Va finns det inte sedlar i femmor?
Nej nu blir jag nästan rädd.. helt svensk va hon, tanten.. Har hon aldrig haft egna pengar förut?


Hit ska vi.

Snart bokar jag fan.. kan inte vänta längre(utropstecken). Tvåochetthalvttusen per person är ju bara för sjukt. En HEL vecka lix. Jag måste bara tillbaka till Bulgarien, sist Golden sands, denna ggn Sunny Beach. Det har gått över ett år nu sen vi började prata om att vi skulle utomlands och förra året blev det bara inte av.. Nu i Augusti åker vi, jag lovar och svär, jag stannar inte kvar i Sverige hela sommarn..  J, börja packa väskan, för nu är det inte långt kvar..

             
               

Nails.

Fixade som sagt naglarna för första ggn idag,  två timmar och förtiofem minuter tog det, men det var det värt. Är mycket nöjd faktiskt:)
                       


Vad gör vi egentligen?

Ska jag ta tag i detta nu eller har jag fortfarande för mkt in my head? Fan alltså.. har varit hel konstig i flera dagar, tur att jag inte är den ända som är det.. haha helt besatt, helt sinnessjuk och helt galen, men fan va kul vi har ändå när vi mår så kasst:P Men det känns fan som om jag kommer göra något riktigt dumt snart.. eller rättare sagt så vet jag att jag kommer göra det.. För vem kan egentligen stoppa mig?

Nu när jag verkligen började skriva var jag tvungen å titta om jag skrev igår, trodde de ja, men så va de tydligen inte.. Helgen har mestadels varit tummen upp. Lördagkväll va ju bara för bra, en shot som var rent av giftig fick vi i oss och mådde mystiskt bra hela kvällen sen. Haha de där lät konstigt, men de va så vi kände oss.. Bra men konstig. Detta måste varit något annat än bara sprit.. Söndan blev en lat dag till tusen, i alla fall när det gällde i matväg. Frukost en Sub, lunch nuggets på Mc, middag en pizza och kvällsfika en maxbox. Va till stan på dan med bror, och på kvällen blev det en maxrunda med J. Alltså, i går var jag i uppsala tre ggr, tidiga morron med;) Härlig dag. Idag va ja till gävle med mor och shoppade. hittade en finful klänning, sa -Du skojar. till mamma när hon sa att ja skulle prova den, men väl på satt den som gjutet :P Hem sen och fixade naglarna, och sen till J och kollade film, handlade och satt och ja.. vad gjorde vi egentligen? :P Haha. Det tar vi en annan ggn. Gonatt.
          


Imorn är det imorn.

Stressig dag men med bra besked, praoeleven ska inte få vara kvar(utropstecken). YES:) Ms. M ringde å kollade hur det gick för mig idag på jobbet, mitt i all kaos, 45 min senare kom hon och hjälpte mig, men då hade alla gått, ALLA. Människan är en konstig filur ändå.. För när en går ut, går alla ut.. Så är det när et gäller fikadags i alla fall, kommer en kommer alla, går en går alla.. Jobbigt för mig:P Men men, dan gick fort, fick ju dessutom sova länge idag, till kl kvart över sju:) Imorn är det tydligen vardag igen..

När jag slutat åkte jag hem till familjen med tårta, fick min present av syster, Presentkort:D Yeey. Vi åt good mat, revbensspjäll och potatissallad och sedan tårtan. Kort spelade vi oxå, som alltid när släkten eller familjen samlas..och gissa vem som är bäst? Jo jag, vann såklart:)

Nu tänkte jag tvätta bort sminket och lägga mig i sängen med tvn en stund, innan jag blir för trött för det. Imorn är det imorn det är lördag:D KROOOOOOOOG(utropstecken).


Tycker jag om grönt?

Gissa vad jag fick med posten idag? :) JO Min 88Palett(utropstecken). Åh vad glad jag blev, jag började därför genast att provasminka en ny variant i grönt. (vem använder grönt lix?) Blev konstigt nog skiiit nöjd med resultatet, trots att det var grönt. Så snyggt blev det, tror det får bli en sådan på lördag:)
                  
Jobbet idag var ungefär lika segt som igår.. jag skrev nog aldrig att jag fått en praoelev som jag verklingen inte orkar med.. för hur blåst får man vara? Hur mycket är en deciliter..? Det ända hon va bra på var att smsa och prata i telefon.. Fuck alltså, är det sant att det är tre veckor till? Jag kommer nog göra något dumt snart(utropstecken). Imorn är det i allafall röd dag, vilket inte är så mkt att hurra över ändå, eftersom jag jobbar vilket fall som helst, men däremot börjar jag en timme senare och slutar en timme tidigare:) Sen ska jag hem på middag hos familjen, syster kommer äntligen och firar mig, papps och bror.. bror fyllde i februari, så det börjar väl bli dags va?

Passion&Mango.

Igårkväll var det faktsikt på tiden att jag gjorde en ny smoothie:) En riktig c-vitamin bomb men ändå så jävla goood.. Passionsfrukt och mango och lite brämhults Hallon juice. Mixa mixa(utropstecken). Bilden ljuger en aning, fast jag måste medge att den inte såg allt för god ut.. liknade något oranget klegg med svart peppar i? Dock var det bara passionskärnorna.. Värt att prova, lovar jag.
                      

Kom ihåg räkningar..

Idag kom mina nya fynd:) Ett tillök i inredningen kan man kalla det, dock fick jag inte alla jag beställde, fattades en, men spiken slog jag i ändå:) Hoppas den sista kommer snart med. Se så fint det blev:) Blommorna i vasen fyndade jag igår. Mera saker väntar jag på.. imorn kanske?     

Idag har det nog varit välrdens mest segaste dag.. tiden stod nästan still på jobbet och inte nog med det så åkte chefen in till sjukan igen.. fan alltså. Jag orkar inte klara allting själv, det är så mycket jag måste få veta, få prata om, få hjälp med.. men varje ggn det blir ett läge så dyker något annat upp, t ex ett på tok för högt blodtryck..


Nu ska jag fortsätta kolla på Betty och sen blir det bad och en smoothie i allafall:)


Kunde inte hålla mig längre..

....och så kunde jag inte vänta längre:) Nu är paletten beställd och jag längtar såå tills den kommer med posten:D Innan lördag hoppas jag:) Nu vill jag verkligen att veckan ska gå fooort. Imorn börjar jobbveckan igen, men på lördag blir det äntligen utgång igen, längtar så. På måndag ska jag dessutom fixa mina nails på salong, första ggn. Känns riktigt lyx:) Hon på salongen sa till mig - Det är ju du som var så duktig och alltid gick till skolan förr, medans mina barn alltid sulle ha skjuts.. Haha:) Det visade sig att vi bodde nästintill grannar. Världen är liten.
                 

Idag gjorde vi det sista provet, i genetik. Ska jag vara ärlig så vet jag nästan hur de gick. BAJS. Verligen BAJS, men tänk det skiter jag faktiskt i just nu.. för nu kan ska inget förstöra min vecka. Detta firar jag med ett glas Brämhults hallonjuice. Gonatt:)


Helgen.

Okej nu kör jag en uppdatering av helgens händelser:) Fredags fick jag besök, jag lagade mkr god och nyttig mat, omelett med skinka och sallad och avokado. SÅ gott var det:) Sen blev det nyaste vvalander (ja tangenterna funkar fortfarande inte, dags för ett nytt tangentbord?). Lördan var det först jobb och sen blev det cruising i Gävle. Eller kallar man det cruising när man bara får åka ett varv? :P Partydödare i framsätet, kan man säga(utropstecken). Kul var det ändå, åt på max, drack, kissade hela tiden, väntade, sprang längs vägar i mörkret, gjorde folk såå irriterade av våran sång och skrattade bara ännu mera när de skrek tyst:) Åh vilken kväll alltså.
Fina bilen, vi åkte.

Nyss kom vi hem från gävle igen, denna gång blev det sen middag på bästaste bästaste:) Köpte två SUB, en till morgondagens frukost också:) FY vad vi satt å myste i baksätet med våra mackor, pläden, kramdjuren och musiken. Ett såå bra av slut på en söndag. Förutom det har jag inte gjort mycket alls denna söndag. Kom hem vid fyra i natt och sedan sov jag till halv två, pinsamt nog:) Sen har jag i princip inte gjort nånting. Eller jo, letat neger-skämt. Nej så får man inte skriva. Men denna är bara föör kul alltså:P

En neger kom in på arbetsförmedlingen. Han sa "Tjena, har ni ett jobb till mig?"

Personalen svarade "Ja vi har ett chefsjobb till dig med 40 000 i ingångslön, fri firmabil, lägenhet och en fallskärm på två och en halv miljon"

Negern blev förstås förvånad och svarade "Skämtar ni med mig"

Svaret blev "Ja, men du började"

HAHAHA :)


Nu lägger jag mig i sängen med en film:) Gonatt.

GLAD.

Åh, känner mig så glad dag och som om ja har hur mycket energi som helst:) Dan har gått super fort och nu äre bara två timmar kvar. Gud va skönt(utropstecken). När jag slutar ska jag först handla lite, sen ska jag hem och göra en omelett tänkte jag och titta på den rena disken, (jag ställde mig och diskade vid halv elva igår kväll, av nån anledning känns det så mkt lättare att börja med disken sena kvällar) :P Sen blir det nog film och talang och till sist duscha och hårfixa lite inför morgondan, hinner nog inte de imorn, för de ska nog va så snälla å vänta på mig så även jag får åka bil in till stan, cruising. Ska bli riktigt kul:) Men först är det som sagt jobb igen, ska bli spännande å se de framtida sommarjobbarna, några av dem skulle komma på intervju imorn. Haha blir nästan hyper när jag tänker på att ja kommer ha nån å prata med i sommar. HAHA x) För nu är det så ensamt så ensamt på dagarna :P

Säg att jag har massa paket som väntar på mig när jag kommer hem, har ju fyndat en del roligheter på sistone, vad berättar jag sen:)

Tankesmedjan.

Det märks att det är påväg att bli helg, redan mycket folk ute och springer. Haha nyss vare två, tror dom va tyskar eller möjligen danskar som prata lite svenksa, aja, de betalade med 68 enkronor.

Idag är en dag då jag redan på morron har känt på mig, kommer gå mkt fortare än alla andra dagar. Fredagar är sånna, som går fort. Lördagar lika så. Vill ha helgjobbet avklarat nu, inte så långt kvar nu. Eller, vi väntar en halvtimme till så känns allt lättare, då klockan är halv tolv:)

Åh, igår på hemvägen lyssnade jg på Tankesmejdan opch fy fan va ja skratta. Jag säger bara, LYSSNA på gårdagens program (utropstecken)


Vackraste.

På vägen hem från jobbet ringde bror och frågade om jag ville komma på middag:) Blev superglad, för minuterna innan hade jag suttit å funderat på vad jag skulle orka göra för mat.. Great(utropstecken) Det bjöds på kyckling med en fetaostsås, skitgott:) Efter maten passade jag på att gosa med min underbaraste, vackraste♥
                    

Nu står tyvärr disken på schemat.. kanske skjuter jag upp det en timme eller två istället:)

88 Palette.

Fan alltså.. jag blir mer och mer beroende av Costal Scents 88 Palette Shimmer. Har suttit och kollar hela dan på den och kommit fram till att det är något jag behöver:P Haha, alla färger finns ju, så sen behöver jag inte köpa fler skuggor, bra va? För ynka tvåhundrafemtio spänn lix, kan man motstå det? Tveksamt, men väntar några timmar till, trots att det kliar i fingrarna något hemskt;)


Dagens första fika.

För en liten stund sa jag till Robert, Klockan är BARA Elva, klockan va då kvart över elva till och med. nu en kvart senare kollar jag igen och det känns genast mycket bättre när den är runt halv tolv, hur kan det göra så stor skillnad? Vid elva så känns det som om det fortfarande är morgon och man har heeela långa dan framför sig, men vid tolv börjar man närma sig dagens mitt, typ. Det känns inte alls lika tungt längre, allt beroende på några minuter extra. Konstigt(utropstecken) Ja, mina tangenter funkar fortfarande inte, skitjobbigt när man ska logga in på internetbanken, haha. Har fått suttit och kopierat massa siffror från andra ställen bara för att det ska gå.

Imorn ska J på Lady Gaga och jag är så sjukt avundsjuk.. för vad ska jag göra? Jo jag ska jobba.. Usch, jag vill också roa mig:P Det är faktiskt bara två och en halv dag kvar innan det blir helg och det lutar åt crusing på lördagkvällen:) Säg bara att dom har den gamla vanliga rundan och inte utanför stan som förra året..


Utropstecken.

Fan så tråkigt det är.. Dan bara kryper fram, inte bara den som kryper föresten.. Det kryper i kroppen av abstinens:P Haha. Nu äre i alla fall bara en timme tills jag låser, vilket är så SKÖNT(utropsteckenutropstecken). Känns som om denna dag har varit segare än gårdagen, så kunde inte hålla mig till ikväll med AA, kikade på arbetstid:) Det var sista avsnittet, nu mår jag dåligt(utropstecken). Säg att det börjar en ny serie snart som jag fastnar för, för AA har följt med i äre Två-tre år? Ngt sånt. Frågan är bara vad jag nu ska göra ikväll, när jag redan gjort det jag såg fram emot..


Flytande bokstäver.

Råkade vicka ut lite loka igår över tangenterna, sen spårade hela datorn ut, skrev av sig själv och ville verkligen inte va me längre.. var tvungen att stänga av den mitt i alla konversationer, kunde ju ändå inte skriva mer än de datorn skrev åt mig..gggggggggggggggggggggggghhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbb ovs.. Vågade inte slå på den mer sen, utan gick å bakade min banan/chokladkaka istället:)

Nu när jag slog på datorn igen funkar den som vanligt, med undantaget att dubbelV, KU, Ett och två inte funkar.. Ingen big deal:P Ett nytt tangentbord kostar tvåhundra lr så, ifall de inte vill fungera framöver heller.. vi avvaktar å ser..(nu hade jag velat göra ett utropstecken, men den funkar ju inte) Orkar inte kopiera skiten hela tiden:P

Hoppas på ännu en lugn dag, har faktiskt lite mer på schemat idag, ska slänga ihop en smörgåstårta lite senare, med de gör ja på fem min.. så, så mkt mer va de kanske inte å göra.. Tror föresten dom skulle byta spis åt mig idag, dom ringde imorse.

Jag kom på att jag fortfarande inte har flyttat tvn.. tänkte på de hela kvällen, först vare betty, sen tänkte jag bada, men så visade de sig att jag inte sett DH i allafall, så va tvungen att sitta fastlimmad vid tvn en timme till.. sen blev det bad och sen kolla jag christine, så ni ser, jag hade fullt upp:) MEN ikväll innan AA kanske?


Shoppinglistan!

Suttit å knåpat ihop lite av de jag vill, vill, VILL HA!  Nu ska jag bara se till å vinna massa pengar, eller vänta på att jag får börja handla igen:)



• Massor av skinn och nitarmband
• Gråa tygskor, dessa söta med nitar
• Hårspännen med blommor
• Flera MUS skuggor, Lila,Vit,brun,rosa
• Två oversize tunikor, svart och vit
• Vita converse, nyare modellen
• Halsband med massa kedjor och berlocker

Åh:) Listan kan göras såå lång! Därför stannar vi där!

 


Genteknik!

Det kändes tungt att gå upp imorse, första dan på heltid perioden. Usch! Iochförsig så är det väldigt skönt att den äntligen börjar, men samtidigt känns det som om jag aldrig kommer hinna göra nånting annat! Har suttit och skrivit två artiklar om genteknink nu, fått lite gjort i allafall trots att jag "jobbar". Fem timmar kvar nu, sen fyra dar till innan jag får ta helg.. Låter jobbigt! Nu vill jag åka hem och lägga mig i sängen med en film och massa godsaker i knät:) Det ska jag banne mig göra ikväll! Börjar bli dags att flytta in tvn i sovrummet nu när ja fått en längre antennsladd, får dock flytta ut smågrisarna till vardagsrummet:P Haha! Dom lider nog inte allt för mkt, dock tycker jag om att somna till ljudet av att de smaskar i sig hö! :)

   
Känns som om jag vill göra upp ett schema över saker jag ska göra när ja kommer hem, känns oftast skönt att veta vad man ska göra, speciellt om det är något jobbigt, då måste jag lista allt för att få det gjort! Idag är det nog inget jobbit lyckligtvis!  Jag SKA baka banan/choklad kakan jag hittade recept på, så jag har något att äta till Ugly Betty:) DH, har jag redan sett, kunde inte hålla mig, men sen äre massa annat kul ändå:) Så ikväll blir det en tv kväll! Kanska att jag ska bada oxå:) Så, nu har vi det klart i det stora hela! Ååh, jag är så fruktansvärt shoppingsugen nu så att jag snart tar ledigt och åker till stan..! Nu vill jag ha Juni!


I min värld.

Nu har dagarna gått för fort igen..Kl är 22 och det är söndag! Fan alltså! Sista lediga dan imorn, sen börjar min heltid igen.. vill egentligen inte, eller jo, skönt med mera pengar igen, men hatar att det även är på helgena, känns som om jag aldrig är ledig längre, trots att jag har varit ledig sön-tors under hela vintern..Men det räknas inte.. det är bara helgen som räknas i min värld! :P

Igår åkte vi och åt sen middag med trevligt folk, lyssnade på trubadur och skrattade hejdlöst åt knäppa människor! HAHA! Några kommentarer från kvällen bjuder vi på; -Det ser ut som om han har stått över en frifös en hel helg :P OCH -Checka in fritösen kl 12! Haha gud så kul man kan ha med smeknamn på folk, ingen fattar vad man menar, det gör de hela nästan ännu roligare! Detta har varit en helt nykter helg, otroligt va kul vi haft ändå!

Idag åkte jag en sväng till Shamn och åt på lyx restaurang med trevligt folk. Mysigt! Åt kalv i massa olika former med massa tillbehör med namn som.. ja vad säger man? man inte ens förstår? Sen blev det Choklad, choklad, choklad :D Underbart gott! Choklad i flera olika former, passade mig alldeles utmärkt!

Jo, föresten innan det bar av dit så åt jag sen frulle.. gissa vart? ;) Rätt gissat! SUBWAY♥ köpte även en ny festis, med smak av ananas och passionsfrukt.. mådde nästan illa när jag väl kom på vad den luktade, även smakade.. Vodka Mango! EXAKT! Fy tusan, det dök upp massa minnen på otrevliga groggar och massa massa annat. Ingen Hit alltså! Nej nu går jag nog och lägger mig i badkaret och försöker glömma att det är söndag! Gonatt.                   


Spontanare än nånsin!

Kvällen igår var spontanare än nånsin! Vi hade inte en aning om vad vi skulle göra så kl innan nio kom vi på Äh vi tar bilen in till stan och tittar lite och köper en Sub. SÅ vi åkte in till Uppsala, gick omkring och tittade och sedan satte oss i bilen igen efter att ha köpt en macka, och började tagga oss själva! HÖG musik och till ett försök för avslappning. Vi gick sedan till krogen, NYKTRA! Vi dansade hela natten och hade så sjukt roligt och istället för att ta varannan vatten så tog vi varje vatten! HAHAHA! Jag fattar egentligen inte vad vi sysslade med, men fan vilken lyckad nykter kväll:) Så jävla skönt att kunna ta bilen hem sen efter en krogkväll, dock kändes det en aning fel:P NU sitter jag i köket och ska strax åka till jobbet.. Mår skit bra gör jag oxå:) Skriver mer sen..

RSS 2.0