Veckan har bara börjat..

Helvetes jävlar vad glad jag är! Blev väckt i morse av chefen som sa att det blir jobb i påsk, å att dessutom J ska få vara med mig :) Ska bli super kul, det blir alltså jobb onsdag till söndag! Sen kom jag å tänka på att jag inte kan hämta min älskade nyckel på torsdag efter som jag jobbar då, så ringde till TB och frågade om det gick å hämta ut den tidigare.. och gissa vad?! :D IMORN KL 8.00 SKA JAG HÄMTA DEN! Jag är så jävla glad nu! Vill lägga mig på golvet å skrika av lycka imorn, men då kanske grannarna börjar undra..

Och som inte det vore nog så ska J och jag dessutom ta oss till Uppsala med pappas släpkärra :D Haha! Har aldrig kört med släp förr, men de kommer gå fint! Ska handla massa möbler å grejs! och SEN, blir det Uppsala igen på Klubbkväll på MUS:) GUD vad jag ser fram emot morgondagen, och hela veckan föresten. Detta kommer bli super! :)


Härligheter!

Underbara helg!
Fredag - jobbat hela dan, ganska lungt så bror och jag lekte. Haha, sten, sax, påse! -Men vadå jag tog pistol :P Fredagkväll bar det av till Uppsala till efterlängtade Björn Rosenström! Det var nästan för mycket folk, men kul var det! Sen blev det såklart Subway, min vanliga:)
Lördag - 3 timmars sömn och nästan sovandes i bilen på väg till jobbet med världens huvudvärk och sömnbrist, en bra start med andra ord! Väl på jobbet efter en latte och min andra halva av subway mackan, var jag totalt återställd:P Sen däremot har jag jobbat och stressat ihjäl mig hela dan, inte kul när de blir föör mkt! Men hem kom vi! In i duschen och sen börja om på nytt med hårfix och smink, härligt säger jag bara! Sedan bar det av till Uppsala igen, denna ggn var det premiär för ms.M i Storstaden:) Och jag säger bara det, Jag ville aldrig att kvällen skulle ta slut! Detta va den roligaste kvällen på längelänge:) Nästa lördag är ett måste nu!
Såklart även denna natt blev det en Sub:) På tåget hem trodde jag att jag var vaken och satt å väntade på att de skulle ropa ut Tobo, men tydligen hade jag somnat och vaknade av att väktarna på tåget sa att vi va framme! Konstigt, det kändes inte ens som om jag sov.. Promenad hem sen i regnet, dock var det skönt! Men fy vad jag längtar till torsdag nu! För nästa helg har jag MIN, BARA MIN lägenhet och jag ska banne mig ut då bara för att känna känslan att komma hem till en tom lägenhet där jag kan göra exakt vad jag vill:) Great!

En kort sammanfattning, allt som allt!

Igår..Idag.

Vi åkte till systemet först, för posten var så satans seg.. Vi inhandlade massa nyheter som bara måste vara goda! Körde därefter tillbaka till postlådan och gissa vad som fanns där i?  JO, kuveret med det efterlängtade pappret:D jag åkte ganska på en ggn till TB och frågade efter Ms.V. fick fika medans jag väntade och sen kom hon med kontraktet:) Och det bästa av allt, Idag är det bara EN vecka kvar tills jag får nyckeln! SJU DAGAR! Jag kan inte ens tro att det är sant!

Provet skrev jag fortast av alla, vad det nu ska betyda.. det gick nog skit, men tänk, det skiter jag fullständigt i just nu! Tre paket väntade på mig när jag kom hem, äntligen kom alla saker jag väntat på, På samma dag, dessutom! Glada dag!
Och nu är det alltså torsdag! Hade inte med datorn hem igår, så skriver en tvådagars istället.. Kom nyss till Trp, med bilen full av saker.. knappt så att jag fick plats! Hade världens största kartong full med grejor på passagerar sätet och de va så illa så jag knappt kunde växla till femman, för kartongen låg på växelspaken! HAHA! Mamma blir nog glad när hon kommer hem och ser att halva lägenheten ligger här hemma i deras hus :) Lugn det är BARA en vecka!

Jävlar, imorn är det äntligen fredag och det betyder inget annat än Björn Rosenström:) Som vi har längtat och pratat om det, i veckor! Ska bli super! Först däremot är det jobb, bror ska med och praoa hos mig, skönt med hjälp:) Lördag lika så, jobb med bror! Tack och lov, jag vill inte vara själv en lördag till.. det är INTE roligt! Utgång även på lördag, änligen med fina Ms. M. Det var på juldan vi sågs sist!


I väntan på posten..

Solen sken och jag gick till och med upp en halvtimme innan klockan skulle ringa. Kände att detta skulle bli en bra dag, så slog till men micrade russin på mackan bara därför:P haha! Sitter och väntar på posten nu! SÄG SÄG SÄG att pappret kommer ideg:) Efter det blir det systemet, premiär för Bacardi Mango, ska köpa alla:)


Blod i för mkt mängder..

J: -Redogör i ett schema över födoämnenas sönderdelning! Jag: -VADFANSÄGERDU?! Haha, usch vilket plugg vi har utsatt oss själva för.. men vi har varit så duktiga idag:) Med fika och massa lek så gick det till slut. Mera imorn, då det dessvärre är prov! Men om man tänker på att vi inte pluggade nånting nästan till kemin, så borde detta gå super:)

Idag har jag varit på blodbussen för första gg ni mitt liv. Mådde dåligt så fort ja gick in! Som tur var va de inte jag som skulle lämna blod, skulle nog i nte klara av det. Såg kanyler tjocka som virknålar i folks armveck och literpåsar med bloood som låg på en gungbräda och vaggade. Usch! bara av synen känndes det konstigt i kroppen.. Nej tack, detta är nog inget jag kommer klara av, vilken mes jag är! :P

IMORN kommer pappret :) och dags för kontraktskrivning hoppas jag:) jag ska sätta mig ute vid postlådan imorgonbitti och vänta, sen ringa TB på en ggn:) Nu vill jag tapetsera:D


Det är inget fel på lila!

Idag är det sista dan, ikväll landar mamma och pappa, de är väl hemma runt elva skulle jag tro. Skönt, men ändå kan jag jag inte förstå att en vecka har gått.. Idag åkte jag hem till posten och massa var det som låg och väntade på mig, dock inte det jag ville såklart! Mina skor och mina dermalogicaprodukter! Fan! Blir jag verkligen tvungen att åka imorn igen bara för att kolla om de kommit!? Behöver dem NU och inte SEN! så jävla typiskt!  Åkte till Ikea för att trösthandla lite mycket!  Men så klart fanns inte de saker jag helst ville ha! Min lila fårskinnspläd var såklart slut, det fanns vita, röda och turkosa! Sen fanns inte mina lila tallrikar heller OCH inte de lila satin påslakansettet! Vad är det för fel på lila?! Jag blev arg! Köpte dock lite annat nödvändigt!

Nu vill jag till Ikea i Uppsala och rota igenom deras hela sortiment! :)


Vad är det som händer?

Nej nu vill jag inte mer! Såklart att denna söndag ska bli värre än värst! Hann inte ens tänka några positiva tankar imorse, för de första jag såg var allt det vita! Allt blåsande och snöande! Detta har hållt på heeela dan! Men är det sant att det har slutat nu?

Var så glad igår, gick tillochmed ut utan jacka, för att solen värmde så.. vart tog den vägen? Trodde faktiskt att det inte skulle komma mer snö..

Har i princip inte gjort något alls idag.. blev totalt ändrade planer. Imorn däremot SKA jag hämta all min post..

Slut.

Är helt slut nu.. stressat hela dan, har inte ens suttit i fem min i sträck, hann inte ens med lunchen! Jag vill ha en jobbarkompis nu :P Imorn ska jag sova länge iallafall, säger jag bara! Varför känns föresten lördagarna längre än fredagaran, fast jag jobbar fler timmar på fredagar..?

Hörde på radion i morse att kanylen som dödade Michael Jackson är värd 5 miljoner dollar..? Vem i helvete är så sjuk så man köper något sådant?

                                 


Con pana.

Nej nu måste det snart bli den 26:e, innan jag blir tokig! Längtaaar så himla mkt nu! Har dessutom inte varit ut på några veckor nu, så tar fan en två dagars i Uppsala den helgen;D Vill Nu nu nu! Veckan därpå får jag dessutom lägenheten:) För en ggn skull vill jag spola fram tiden!
Idag var det jobb igen, dan gick super fort  och jag börjar bli duktig på att inte äta ngt onyttig på arbetstid, börjar tröttna på utbudet:P haha! Istället gjorde jag min kärlek, chokladlatte, skulle kunna dricka hur mkt som helst. Nästa vinter måste jag köpa mig en espressomaskin, det är en sak som är säker. Snart bli det heltid igen och då kan jag göra hur mkt jag vill:) Yes! Idag var det äntligen en som ville ha en Con pana, min första:) Hann även med att skriva lite på en labrapport, känner mig väldigt nöjd!
                                         

Bror hade middagen klar när jag kom hem, så snällt! Så skönt att sätta sig vid dukat bord, kan jag säga! En dag kvar nu! På söndag åker jag nog hem en sväng å checkar posten, vet att det ligger massor och väntar på mig:)


Memories never dies..

Just nu sitter jag och gör ingenting och de har hållt på ett bra tag, rättare sagt nästan hela kvällen. Har suttit och suckat och kännt att allt kännts hopplöst, meningslöst och jobbigt. Vad jag menar med allt vet jag inte, men det känns så i största allmänhet just nu.. Vad är det som gör att något kan ändras på några sekunder? Allt kändes ju sa bra för en stund sen.. Har suttit å tänkt på gamla minnen.. fina minnen! Det är många saker jag saknar. Många! många saker får man inte sakna.



Fixat.

Dessa äckligt fula skor såg jag i tidningen för ett par dagar sedan och det var så att jag mår illa! Hur i helvete kan någon vilja ha dom på sig? Gagas skor brevid, var inte heller någon höjdare för den delen! usch och fy, nu vill jag köpa skor, FINA SKOR! 
                                      
Nu vill jag att dom ska komma hem, för då kan allt bli klart och då kan ja få lägenheten den 1 april:) Längtar så!
Idag har jag varit ledig, dom uträttat mkt bra saker, förutom TB, har jag handlat till jobbet och till oss andra, men har oxå gjort den stooora tavlan nu:) Och är så nöjd:D Det blev skitbra om jag får säga det själv:)
Sen kanske det blir lite plugg med J, skulle behövas:) Snart blir det att hämta bror på fritids och sen göra våfflor! Jobba imorn!
           


Jag Kan!

Hittat så mkt fint i uppsala i måndags, är så nöjd:) Köpte sommarkläder, jeansleggings, smink, örhängen mm. Fick även mitt super enorma paket från panduro i tisdags, kartongen va så stor så jag kunde sitta i den:P Dock var det inte så mkt märkvärdiga saker i den, mest Canavas taveldukar som jag ska måla å fixa till lägenheten:) Jag längtar så! Idag kl 13 ska jag till Tb och skriva på papper, sen är den förhoppningsvis min:) Är så förväntans full så det är inte klokt! I Måndags i Stan fixade vi äntligen biljetter till Björn Rosenström:D och vi åt även på Kalas, då såg jag deras snupersnygga fåtöljer som jag bara insåg att jag måste ha:) Nu har jag fått svar från Kalas och de är köpta på Chilli! Nu är det bara att hoppas att de finns kvar:) jag är så nöjd övermina verk som jag pysslat till dessutom :) Checkcheck!

Igår var vi på sista Lab-dagen i Gimo:) Skönt att det är klart! Fick äntligen veta att jag INTE fick ig på proven som jag verkligen var säker på att jag skulle få, jag klarade ALLA:D är så nöjd med mig själv just nu! Nu är det bara att satsa på resten så det oxå går bra:) Och kanske även plugga lite inför nästa prov? ;P

Veckan hittils har gått finnemang, det går super med brorsorna och de verkar tycka det är skönt att jag är mamma ett tag:) Måndag kväll kommer de hem<3
Jag var så sugen på russinfrallor imorse, så jag åkte till hemköp efter att jag lämnat bror. MEN så fanns det inga, så jag köpte några liknande frallor och när ja kom hem så micrade jag några russin å la på mackan:P haha. nästan samma sak. Dags för duschen nu kanske!
              


Bra dag, trots söndag.

Är väldigt nöjd denna söndag:) Dels för att jag vann dessa super fina nya shoes för inte ens 50spänn :D Sägatt dom sitter perfa! Också för att det blir stan imorn och jag ska SHOPPAAA!! Åh vad jag längtar, har skrivit en lång lista på saker jag vill ha:P

Imorn ska jag också ringa och tacka JA :)

Idag har jag varit barnvakt, vi var ute en sväng å lekte i solen, sen har vi bakat chokladmuffins och kört med bilbana:) Imorn börjar en ny vecka och imorn åker mamma och pappa till Puerto ventura! Fan så orättvist! Ännu en orsak till att handla, trösta sig lite:) Och trösta sig lite mera med en Subway macka imorn kanske:P

Nu ska jag natta mig själv så jag orkar vara mamma och gå upp 7 imorn:)



Stress..

Dags att blogga från jobbet igen.. Jag fattar inte, men varje lördag på jobbet så är jag nästan övertygad om att det är söndag av någon konstig anledning. Vad vet jag inte. Igår tror jag att jag bestämde mig på riktigt, för jag ringde och skulle tacka ja, men så hade de gått för dagen, så det blir till att ringa på måndag igen, hoppas det blir enkelt och inte en massa frågor, Bara -Jag vill ha den! -Varsågod då är den din! Så vill jag att hon ska säga, men de har hon i princip redan sagt, men det skulle bli lite inkomst prat å så innan tror jag. Hoppas det går bra och hoppas datumet flyttas frammåt, jag vill nämligen fylla år i MIN NYA LÄGENHET :D

Längtar tills jag blir hungrig, för det blir kycklingspätt i jordnötssås idag:) Mums! Efter jobbet blir det Tierp, barnvakt imorn, men ikväll åker jag till J och sminkar hela kvällen:P Börjar bli dags för provsminkningar till tusen nu, man måste ju vara förberedd till Björn Rosenström, så man inte står där samma kväll med panik över ögonskuggan. Haha! och det lär dessutom ta ett tag tills vi lyckas, vi är ju ingen Linda Hallberg dirket;D Ärligtalat så är jag skitkass på att kludda ögonskugga, så kvällen lär bli en utmaning med många svordomar och en och annan skrattattack!
Kanske prova frisyrer oxå? Jag har totalt noll fantasi, så det brukar inte bli så mkt variation alls. Ge mig inspiration!

Ikväll är det dessutom Melodifestivalen och SALEM ELLER OLA SKA VINNA! Bra, då var de bestämt! Kom och tänka på de bara för att Salems låt spelas just nu, fick nämligen tillbaka min radio igår:P Så äntligen lite livat!
Snart börjar en hel veckas barnpassning..En hel veckas tidig uppgång, en hel veckas skjussning, en hel veckas hämtning, en hel veckas middagslagning (HAHA, ja nu måste jag hålla mig till husmanskosten) :P Och så vidare, och så vidare. Puh!

Klockan är nu 11.22, alltså är det 3 h och 38 min kvar till stängnig plus ytterligare 30-40 min tills jag får sätta mig i bilen och köra hemmåt.


Oj vilken stressig dag, ett tag trodde jag att jag skulle få en hjärtattack å lägga mig på golvet! Sjukt mkt folk, börjar snart bli dags för lite sällskap! städningen tog snarare 90min!! Skönt att det bara är kvällen kvar:)

HAHA dom sa på ett barnprogram nyss :
tack för att du just ville tjyva mina pengar, jag är väldigt tacksam.


Fredag.

Igår kväll kom J, hon kom hit extra för att jag behövde hennes öron och tankar en liten stund. Vi gjorde som många ggr förut, körde runt med musik och bara pratade om allt, parkerade på hks parkering och köpte skrappyramider. Tack Jenny för att du är så bra<3

Idag kom äntligen Chefen och Ms.M och hälsade på. Gud vad glad jag var att se dom! Över en månad sist pga av all skit. Skönt att se att de mår bra, båda två.
Ms.M gick omkring och plockade här å var och hjälpte till medans de var där och de fick mig att minnas alla stora dagar från i somras, då det var miljoner människor ute och Ms.M kom in och sprang runt som en yr höna och försökte hjälpa alla på samma ggn. Jag saknar det, vill ha sommar nu och personal som jag kan styra över:P

Fina människor♥
Fredagen den 12 mars, kommer jag alltid minnas!


T som i taliban.

Som ofta när jag är ledig kollar jag på ett ordtävlingsprogram, som jag är rätt bra på måste jag erkänna^^ men jag undrar vad den ena programledaren får sina tankar ifrån.. för detta sa hon i TV:

Ett M som i mos-skalle och ett t som i taliban. HAHA!

Sila mygg och svälja kameler, dagen ordspråk? Eeh what?

idag blev det som det blev.. allt hände utan att jag kunde göra något åt det, kanske valde jag att det skulle hända och kanske var det äntligen dags. Fick ett samtal..

ps. idag har jag faktiskt en orsak till att trösthandla, så beställde massa från Nelly.


Hemska dag..

Hur ska man beskriva dagen, idag? Jävlig, rent ut sagt! Prov nr ett! FANFANFAN! Helt jävla idiotiskt prov, kunde väl lite grann.. Men det "lilla" läxförhöret, som snarare va 2 A4 sidor PROV! Fattade inte ens orden som hon avnänt så hur i helvete ska an då kunna svara på en fråga? Blev förbannad, för hon sagt att det bara va ett litet läxförhör.. ska klaga! Usch, vilken hemsk dag!

Förutom det har det varit bra, åt en världsa god frukost, rssinfrallor med kalkon:) dock så råkade jag köpa blodgrapejuice, ingen höjdare! Så nejtack! Fikade lite med morotskaka oxå, är det onsdag så är det.. Resten av dagen va vi hos J. Spelade som vanligt:) sen fick vi köpa lunch och åka tillbaka tillskolan å äta där för vi va så stressade av allt skit.. Min lunch bestod av två bananer och en ask körsbärstomater..!

Imorn är jag ledig, tänkte sova lite längre iallafall, sen åka till banken å fixa växel till jobbet, för vem ska annars göra det? Jag är min egen chef nu!


Det är tanken som räknas!

Idag har jag varit hundvakt hela dan åt Ms S hund Razzo. Väldigt trevligt, långa promenader, precis det jag har saknat. Även dessa uppskattande blickar man får när en hund lägger sitt huvud i ens knä och bara ser för underbar ut. :) Mys!

Jag har tänkt många ggr idag att jag ska plugga, har ju prov imorn.. men det blir bara inte av. Men det är väl själva tanken som räknas, eller hur? :)




Bostongurka och sprutgrädde!

Idag har varit en jättebra dag:) Först fick jag upp tidigt tidigt för att vara ledig, men jag hade fullspäckat schema! Besiktning av bilen, som nästintill gick igenom, bara en liten detalj som behövdes fixas:) Å det fixar Papps:P Sen bar det av till min visning:D Och både J och jag blev helt förälskade:) Blev så glad, för det var nästan inget som stämde in i det jag hade trott, som tur var:) Helt super! Sen är det bara en ynka detalj kvar, min livsplanering! Haha, en litenliten detalj bara!
Vi har lagat supergod lasagne idag, å det var såå kul:) Ingredienser vi hade i var bla Sprutgrädde, bostongurka, ja, det var dom roligaste sakerna, sen var de ganska vanliga tråkiga saker;P Men gud så gott det var:)

Vi fick även panik några ggr inför Björn Rosenström, om outfit, frisyr och dylikt. Det slutade med att vi stod i hallen och skrek om alla ideér och sen rotade vi fram alla smyckesgrejor och satte oss i soffan och började pyssla halsband:) Rätt nöjd faktiskt! Check, en del avklarad! Nu är det bara biljetter och två veckor kvar:P Haha!

Jag sa till bror när han undrade : Jag brukar stoppa in alvedon i usbporten för att skydda mot virus! :D Jag är kunnig jag! Har dessutom varit så snäll och hjälpt till med geografin:) Så snäll är jag idag, bara för att denna dag är så bra:)

              


Jag är såå bra !

Nu skryter jag, men det är bara för att jag ÄR SÅ BRA, så då får man:P Har lagat världens godaste fiskrätt i dag, något så fruktansvärt gott alltså:D Torsk i hummersås med grönsaker och eget potatismos:P Låter tråkigt, men gud så gott de va, och fy vad jag håller på å skryter! Haha!

Idag va mamma och bror här på fika, som sagt. Mysigt! Sen åkte vi till stan en sväng och handlade. Och nu har jag inte så mkt att säga, för jag bara måste kolla på ett avsnitt How I met your mother! ♥

             


Lördagkväll.

Efter att ha jobbat hela dan igår så åkte jag till affärn och köpte, ja just det, ännu en färdig matlåda! Vafan! Köpte lite annat onyttigt också, Men Jag köpte en Mango:D Bra gjort!Det blev en ensamkväll i soffan för hela slanten, efter att ha kollat på flera avsnitt av How I met your mother och efter varje tänkt, nej nu ska jag gå å lägga mig, får jag ett sms av J, ett väldigt behövligt sådan;D Haha vi åker in till Gävle och köper en Subway macka, den allra godaste och sen var vi så nöjda och glada:)
"han hoppade omkring på gatan och akrobatiserade" Ett tappert försök med sprit i kroppen gjorde han något som liknade en 1/3 hjulning. HAHA, och oj vad imponerad jag blev, or not!

Kom hem 1-halv2 och sen va det raka vägen i säng. Idag kommer mamma och brorx2 hit och fikar å leker lite:) precis vad man behöver en söndag:)
                               
Nej nu ska jag kolla till pajen i ugnen och gå å föna håret!


Jobbdag.

Imorse när jag åkte till jobbet var jag på strålande humör, helt ljust ute, underbart var det, kallt dock, men vägarna var jättefina och jag viste att dagen skulle bli fin och att ingen mera snö skulle komma, bara försvinna:) Änsålänge stämmer det bra, det är hur fint ute som helst och solen skiner, vilket gör mig ännu gladare:) Sitter på jobbet nu, har dock ingen internet men skriver ändå för att sedan klistra in det i bloggen. Klockan är 12.22 nu och halva dagen har gått och jag börjar fundera på om jag var sugen på en räkmacka, vilket jag troligen är, så det blir dagens lunch!

Jag känner mig så otroligt pepp nu på att lära mig PS, för det är så mkt jag vill kunna göra nu, så plugga plugga:) Kunde inte detta vart ett ämne i skolan, för detta vill jag i allafall lära mig, bortsett från alla århundradens demokrati, som jag skiter fullständigt i! Kom på nu att jag inte behöver internet, för nu kan jag sitta å leka lite PS på jobbet:)

Plusgrader kom fram! Jag vill ut och GÅ långpromenader i solen i bara tygskor och tröja, möjligen ett par byxor oxå:P jag längtar så in i norden. Något jag längtar lite mindre till är v.11, om två veckor alltså. Barnvakt hela veckan, vilket innebär tidiga mornar med frukost och skolskjussning, läxläsning, middagar och underhållning. Men resultatet blir bättre, en gratis resa till sommaren/hösten :D

    Jag hade glömt bort hur jäkla gott det är med räkor, ägg och majonnäs! MMMHM! Sen kom jag å tänka på filmen vi fick se på lektion i onsdags, om matspjälkningsprocessen och hur vidrigt allt knådande i slem såg ut. HAHA! Mackan var ändå god. Men nästa vecka ska jag ha med intyg hemifrån så jag slipper kolla igen:P Haha!

Nyss kom en gubbe med världens största och vårtigaste näsa in och skrek KOOOSTAR DEN DÄÄR LIMPAAN FÖÖRTIONIIOSPÄÄN?
Äcklig va han, men då ska man vara trevlig å säga jaa de gör den, men blabla blablabla.. och se så glad ut som de bara går.. fast man egentligen vill skrika tillbaka, Nämen gubbjävel, du kan ju SEEE! (han köpte aldrig limpan, utan han tog en som va billigare.. Snåljåp! Tkr man att ngt är dyrt behöver man väl inte skrika de så att de döda på kyrkogården mittemot, t om hör..man låter väl helt enkelt bara bli att köpa det! Men NEEHEDÅ! Snart är kl tre i alla fall och då kan jag börja städa, sen är de bara en timme kvar till stängning och sen kan jag brumma hemmåt i min fina bil:)

Och nu när man inte tror att fler dumbommar kan komma samma dag, så kom världens jättebäbis som bara gnäller.. Han ville ha två Wienersemlor och då tar jag fram en påse med två stycken i.. Neeej dom där vill jag inte ha, dom där som står där ska jag ha *pekar* exakt dom där två..! Han lät ju fan som en lite gnällig unge! Vuxna människor!
         

Gud va mkt intressant man skriver när man har all tid i världen:P haha!


Photoshop start..

Ikväll har jag varit duktig:) Nu har jag gett mig fan på att lära mig Photoshop, så när jag fyller ska jag önska mig denna underbara bok, som mamma fick i julas:) (den jag tjuvat en stund nu)! Jag började med något enkelt, och det resulterade detta:) Stolt jag blir!

1. Öppna en bild i PS och tryck Ctrl+J, vilket kopierar lagrets bakgrund.
2. För att göra bilden svartvit, tryck Ctrl+U, vilket är komandot för Tunna ut.

3. Klicka på ikonen Lagermask i botten av panelen.

4. Välj verktyget pensel(B) och välj en mellanstor mjuk pensel, se till att förgrundsfärgen är svart och börja måla över området du vill ha i färg. Byt till en mindre pensel om det behövs till kanterna.

TADAA! :D


Orklösa jag.

Vaknade imorse kl fem, Jävla skit det är sånna dagar nu.. värmde vetekudden, drack ett glas C-brus och knaprade några tabletter och sedan återvände till sängen. Blev inte väckt denna torsdag heller, av Svensk Cater.. dom börjar bli lite dåliga på det på sistone. Så det var deras fel att jag vaknade halv elva. Ringde sen och klagade en aning:) Sedan blev det soffliggande av hela dagen framför AA och Kvalster. Det ända jag ätit idag är Oboy, brownies, chips och glass med hallon. Börjar känna mig lite matt i kroppen nu.. men är inte ens hungrig. Bara orklös!

försökte vara duktig å damsuga lite, och när jag väl startat damsugaren så såg jag att det redan var städat(!) Känner mig sjuk.. märker inte nånting.
Om ett tag måste jag ändå gå ut.. först handla till jobbet imorn, sen tanka och sen måste jag åka hem med grejor till pappa, som ska fixa det sista med bilen. Usch jag vill inte gå ut, det är det sista jag vill just nu!

Hej jag har mensvärk och är därför sjukskriven från allt som har med ordet jobbigt att göra!


Onsdagar är fikadagar.

Som vanligt på onsdagar så har vi lite ångest för att gå på den ENDA lektion vi har på hela veckan, men vi var såpass duktiga att vi faktiskt pallrade oss iväg denna ggn. Dock fick vi strunta i provet som vi råkat missa (bara för att jag vann på yatzy så många ggr, då fick vi). Haha! Provet blir kanske av näsa vecka(!) Vi har istället gjort många andra saker som vi är bra på, idag:) Som att fikafikafika, spela yatzy på blip 10000ggr, fika ännu mera, kollat Betty och velat handla ännu mera nödvändiga saker:) Med andra ord, en bra dag:D

Idag blev det äntligen lite mörkerkörning med HÖG VOLYM! Riktigt skönt kan jag säga:) Papps har meckat lite på polon nu och FAN vad bromsarna tar nu, blev nästan rädd:P Tack pappa♥

Varför tänker inte alla lika? Eller varför kan vissa bara inte tänka såsom man vill att dom ska göra?


Jag har påstått..

Igår var en bra dag, trots att jag enbart satt där jag alltid sitter.. i mitt hörn av soffan. Jag mådde bra, otroligt! Jag vet att det är löjligt, men på ngt sätt har jag alltid vetat, lr är det bara vad jag trott?
Hur kan jag tro att jag vet hur det kommer att bli? Det har jag påstått mig göra länge länge. Det är nästan precis 4 år sedan nu.
   Det blev Gårdskär igår, alltid något. Men varför har jag ingen ork? Trots allt har jag faktiskt städat undan lite idag OCH plockat undan den rena tvätten, bara för att, lix. Just nu längtar man till kvällen, för lite ljus i vardagen, tre program som börjar! och en av dom är mina älskade hemma fruar, som faktiskt har det värre än mig. tack♥

I fredags efter jobbet åkte jag till Gävle, bara för att köpa jackan och den fanns till min förvåning kvar:) Blev glad och kvällen var räddad! Och äntligen har jag mörktbrunt hår igen så jag kan ha löshåret, kändes så bra:) Kändes som Sthlm.

   Jag orkar bara inte ta tag i pluggandet.. vet att jag måste för det är mkt som måste in snart och proven dessutom, som kommer gå käpprätt åt helvete. För vilken normal människa kan detta? 1948 års val? Koallissionsregeringar? Arbetarrörlesens efterkrigsprogram? Planhushållnings debatten? Krigsårens bränslebrist? Solidarisk lönepolitik? Samlingsregeringen 1939-1945? OVS! OVS! Det är så att jag mår illa, för jag fattar inte ett enda ord av detta..och dessa begrepp ska man kunna beskriva på ett PROV! Jag grinar snart, för hur fan har han tänkt sig? Kommer någon över huvudtaget få ett enda rätt? Detta är sjukt! Jag gör det bara inte!!
   Nu har jag suttit framför Mtv i två dar..snart växer jag nog fast här.

Bror sa till mig i helgen, du behöver inget smink, du är fin ändå! Just nu känner jag mig dock alldeles grå! Orkar inte ens gå ut.. Allt är hemskt just nu!

Saknar.

ps. får jag säga vad jag vill, får jag skriva vad jag vill? Nej, inte nu, inte här. Jag gör det någon annanstans!


RSS 2.0