Zebra-lakan!

Meningslösa tråkiga dag.. vad gör jag egentligen? Äter våfflor och glass till frukost, och sedan åker å hämtar ett paket från hm, vilket jag ändå blir jävligt arg över, (efter att ha väntat i över en månad på mitt zebralakan så får jag nu veta att det är slutsålt!!!! AAAAAAAAAAAAHHH) och sedan lägger mig i badkaret å försöker åstakomma några bra tankar.. Just nu känner jag inte nånga positiva känslor alls.. Vist, detta är en skapligt bra meningslös dag, om man tänker på våfflorna, vilket jag gör :) men annars är den inte mkt att hurra över.. Usch jag blir så less av bara sitta här i den jävla lägenheten mitt i ingenstans! Snart åker jag hem till mamma så får hon trösta mig lite!
Dessa meningslösa saker tar jag dessutom kort på.. färdig lunch, som ofta nu för tiden.. Äta bör man ju och eftersom jag har totalt noll med lust att laga mat numera så får det bli såhär..
Den del som är hyfssad städad i lägenheten och mitt nya söta rosett-skärp som gjorde mig en aning glad i alla fall..
           

Saknar dom där hemma, så sicker jag..

Imorn vet jag att det blir en bättre dag!


Tid.

Nå, hur har veckan varit?
Måndag.. fan jag börjar bli gammal, vad fan gjorde jag i måndags? Jo just det, i mådags hade vi Kryddparty hos J. Vi bakade mer eller mindre superlyckade saker, trots alla om och men:P Sen på sjävla partyt handlade jag väl lite väl mkt, som vanligt.. eller två saker kallar jag inte mkt, men det är ju så jävla dyrt!! Skit samma, lön imorn:) Tisdags gjorde jag inte allt för mkt, va hemma hos mamma, som tvingade ut mig på promenad en sväng, vilket jag gick med på om jag fick bestämma hur långt vi skulle gå, så så vad det! Sen, jo just det:) Jag tog tag i alla telefonsamtal jag skulle fixa, hela tre stycken! Min livscoach tjatar ^^ Haha, men det är det värt, för fy så mkt bättre jag mådde efter det:) Onsdag var de skola, och JA, jag måste erkänna att jag tkr det är yttepytte kul:P Förstår ju tilloch med KEMIN :D Vi var till skolan tre vändor den dan, av egentligen ganska meningslösa skäl, ialla fall det första:) Men vi ska få 1300 i månan av att gå på EN lektion i veckan, skapligt:) Detta gillar vi! I torsdags var jag till Face & Body center i Gävle, min julklapp :) Åh, va mys det va, ompysslad i en hel timme:) På kvällen blev det Thaimat, och lunch dagen därpå :) Fredag, JOBB, JOBB, JOBB! På tiden! Dagarna innan tänker man Åh nej, jag ooorkar inte gå upp tidigt å jobba, men när man väl sitter i den efter10minutervarmabilen ovh lyssnar på morronpasset så mår man på topp:) dagarna går ändå så fort på jobbet, oftast i alla fall! Usch, tog med mig TOLV semlor hem från jobbet..fick i mig två^^ (Skänkte bort de mesta till grannarna, men ändå står det fyra kvar nu och idag är det söndag) Lördag, lika så, upp en timme senare, vill säga 07.10 Wihoo! Va helt ensam idag, men det gick bättre än bra:) Mer folk än det brukar, måste vara semlorna^^ Sen blev det inte så mkt mer, åkte hem och la mig i soffan och tkte synd om mig själv eftersom jag inte orkade laga mat, så jag fick gå till staffans och köpa en barnpizza :P Duktiga jag åt upp hela med Bea och pizzasallad på:D Två filmer från tvn klämde jag i mig oxå.. Och då har vi kommit till dagen idag! Fucking Söndag! Sov länge.. blev nästintill väckt vid tolv, nej Innan tolv va de faktiskt, känns bättre att säga så:) Åkte till affärn å köpte Mumsfrukost:) Sedan la sag mig i soffan med en film och åt :) Jag har faktiskt namnsdag^^ så jag får, i ochförsig brukar mångamånga sndagar se ut såhär mer eller mindre, men vad ska man egentligen göra på veckansvärsta dag? Är glad att det blir ny vecka imorn! Tack!

Det blir aldrig som det ska bli..vem bestämmer att det ska bli annorlunda? Inte jag..

Jo just det, nu kommer minnena tillbaka! I tisdags gorde jag dessa :) Fy vad duktig jag kände mig, för tid tog det.. men tid är allt jag har!
                                          

Något Obra!

NU har jag kommit på en sak jag är väldigt bra på, som tyvärr är dåligt, men som är bland det roligaste som finns :P GÖRA AV MED PENGAR! Förra veckan va vi i Uppsala.. i förrgår va vi till både Valbo OCH Gävle, och nu sitter man och funderar på att återvända till Uppsala imorn igen.. Usch vad jag handlar, men fy så kul det är!
Jenny fyllde år i måndags och det blev Donken frukost, underbart:D Meningen var väl att vi skulle äta och sen åka igen, men det blev till och med lunch på samma ställe:P Haha!
Trevliga människa på donken, titta va snällt :D <3
                                 Jenny sa något så fint till mig när vi satt i bilen och åt och jag började sjunga på Hästpojken :P Haha " Du får sjunga med mat i munnen, för jag fyller år idag" :D Så fiiint sagt! ♥
Vi handlade väälidgt mkt oxå, det mesta på rean, åh så kul de va:) Sen på kvällen belv det mera firande och Jenny blev såå glad över min bästaste present :D EN ÖVERLEVNADSLÅDA! Alla Måsten i hennes liv :P Haha!

Idag va vi på vår första lektion i Naturkunskap B! Vi fick sitta i ett rum med telebild, vet inte hur många ggr jag ville börja skratta åt läraren som satt å pratade in i en kamera i GIMO av alla ställen.. Var dock tvungen att tänka på hela tiden att det var "direktsändnig" och att hon även såg och hörde oss :P Jobbigt! Och fy vad lektionen va tråkig.. kom precis ihåg alla jävla lektioner med kemi vi hade i 8-9, exakt samma känsla fick jag idag! Jag vill inte, jag fattar inte:P Usch!

En ledig dag till, sen börjar jobbveckan på två dagar!  Och på lördag kommer Basic Element till KALAS! JAG VILL DIIIIT! Vi får väl se vad som händer!

Nu har jag varit duktig och gått igenom flera dagar så nu räcker det för ett tag:)




Jag förstår dig..

Bilen ville lika lite som jag idag, rättare sagt, inte mkt alls.. Ingen av oss ville vara ute i det -22gradiga vädret och ännu mindre halka oss fram på vägarna.. Va på väg att ge upp när nästan alla tänkbara lampor i bilen lös i morse, men till slut hackade vi oss fram.. just det, precis så gjorde vi! måste vara ngt fel.. inte ska bilen hacka och typ stanna även om man gasar för fullt? Inget hände, vilket upprepade sig varannan minut i en timmes tid:P Men till jobbet kom vi och även hem för den delen. Puh! Dagen är över, gick väldigt fort ändå, hann liksom inte med, vart ganska mkt idag, och efter fika-rusningen va klockan redan halv tre! Vart tog min lunch vägen? Skönt att dan gick fort, desto fortare blev det helg även för mig.. efter stängning kom min finaste Bianca å hälsade på, hon har blivit såå stor, i somras va hon ju inte större än en kattunge:) Men nu ska hon inte växa mer! Åh vad jag saknar henne på veckorna, längtar så till sommarn! Då ska vi ses varje dag<3

Nyss blev det ett långt skumbad med Veckorevyn, ett glas vin och Jenny i telefonen :) Fin kombination och riktigt skönt! Kände mig trots allt lite gammal.. vem dricker vin i badkaret? Jo jag, lärde ju prova:P

Snart ska jag gosa ner mig i soffan med Beck tänke jag och njuta av att jag inte jobbar fören på fredag igen:) Trots allt längtar jag till april ändå, då det går tillbaka till heltid, jag tycker ändå om att göra dubbla Espresso och räkmackor hela dagarna :) Men nu ska jag njuta de sista veckorna med lediga dagar!


Vem är han?

Dags att skriva kanske.. Har påbörjat ett inlägg flera ggr, redan för några dagar sen, men det blev inte så mkt mer.. Har väl ändå inte hänt alltför mkt, allt är alltid så för mkt vardag ändå :P Men nu så för söker vi igen:) Fortfarande vardag dock!

Usch, jag är lite irriterad på mig själv och mitt minne..! Idag på jobbet kom en kille i 16-17-18års åldern? och en tjej in..Kände igen honom så jävla väl, till och med rösten hans.. gick å funderade på vem han kunde vara och tillslut VISTE jag bara att jag har sett honom i någon/några filmer.. MEN vilken?! Jag fick totalt hjärnsläpp å kunde inte tänka på ngt annat, bara måste veta det nu, när en kändis kommer in å fikar hos mig så måste jag ju veta vem de är:P Dessvärre hann han gå innan jag kom på att jag skulle fråga. Haha!

Patetiska jag var tillochmed tvungen att googla när jag kom hem, men utan någon vidare framgång.. jag menar, vad ska man egentligen söka på? :P Detta är frustrerande och lite smått löjligt :P

Idag åt jag ÅRETS första semla :D Och fler kommer det bli.. usch kommer nog bli less på dem innan fettisdan ens har passerat:P Men har man det bästa jobbet så har man:)

Okej, detta var inte allt för roligt att läsa, men det skiter vi i nu! Känner mig inte så rolig idag, så bjuder på denna istället!
                              


RSS 2.0